Ο Μάρκος συναντιέται με την Αλεξάνδρα στη σειρά Έρωτας Φυγάς αλλά τα πράγματα δεν πάνε όπως τα θέλουν καθώς ένα ατύχημα τους αποτρέπει από τα σχέδιά τους.

Ετσι την πηγαίνει στο νοσοκομείο, προκαλώντας την απορία και την οργή της Ευγενίας. Τον ρωτάει τι δουλειά έχει μαζί της και εκείνος απαντά ότι τη συνάντησε τυχαία!

Παράλληλα η Μαργέτα εναγωνίως ψάχνει την Αλεξάνδρα και τον Γιωργάκη. πιστεύοντας πως το σκασε με τον Μάρκο. Η Ελπίδα στο μεταξύ λέει στην Άννα ότι σκέφτεται να ‘ρθει στο Παρίσι και ισχυρίζεται στη Χαρά ότι θα πάνε μαζί ενώ ο Κοντογιάννης, με πληροφορίες που αποσπά από τον Στρατή, προκαλεί τον Ιάσονα για μια ακόμη φορά.

Η Μαργέτα εντοπίζει την Αλεξάνδρα, αλλά η ίδια δεν φαίνεται μετά το στύχημα να θυμάται τι ακριβώς συνέβη…
Η Αλεξάνδρα αντιμετωπίζει τη δυσπιστία της Μαργέτας όσες εξηγήσεις κι αν της δίνει και έτσι η πεθερά της τη «φυλακίζει» για μια ακόμη φορά.

Ο Μάρκος με τη σειρά του έχει να αντιμετωπίσει τον Στέφανο που του λέει ότι η Ευγενία δεν φταίει σε τίποτα και δεν της αξίζει αυτή του η στάση. Τότε εκείνος του λέει ότι έχει δίκιο και θα σταματήσει, όμως βυθίζεται σε θλίψη. Την ίδια στιγμή η Ευγενία αποφασίζει να τον εμπιστευτεί. Στο μεταξύ ο Ιάσονας πηγαίνει ξανά στην απομόνωση και τρελαίνεται που μαθαίνει ότι η Αλεξάνδρα αποπειράθηκε να το σκάσει. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, ο Σήφης προωθεί το σχέδιό του να ξεκάνει τον Μάρκο…

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του OPEN

Όλες οι ειδήσεις

Αυτή η νύχτα μένει: Στήνουν παγίδα για να «τελειώσουν» με την Ζέτα!

Αυτός θα είναι ο φορ του Ολυμπιακού και του χρόνου

Μαύρο Ρόδο: Έτσι «τελειώνουν» την ηγουμένη ο Μανώλης και η Ευτυχία!