Ανατρεπτικός όπως πάντα ο Έρωτας Φυγάς έχει κολλημένους τους τηλεθεατές μπροστά στις οθόνες τους με τη συνέχεια της σειράς του Open να φέρνει πολύ δύσκολες στιγμές για την Αλεξάνδρα. Όπως έχετε ήδη διαβάσει η εγκυμοσύνη της από τον Ιάσωνα θα μουδιάσει τους πάντες. Ο Ιάσωνας όμως δε μπορεί να πιστέψει ότι το παιδί που κυοφορεί είναι δικό του και έτσι θα έχουμε κάποιες δραματικές εξελίξεις. Μία από αυτές θα είναι και οι απειλές του ότι θα της πάρει τη ζωή αν αποδειχθεί ότι αυτό που πιστεύει είναι αλήθεια.

Οι εξελίξεις όμως τρέχουν και σε όλα τα μέτωπα στα καθημερινά επεισόδια τα οποία σαρώνουν την τηλεθέαση της απογευματινής ζώνης.

Ο Μάρκος ετοιμάζεται για τον γάμο του με την Ευγενία όμως υπάρχουν πολλά εμπόδια ακόμη στη μέση και αρκετές εκκρεμότητες που πρέπει να διευθετηθούν.

Για αρχή η παρουσία του πατέρα της Χεκίμογλου πρέπει να κανονιστεί με κάποιο τρόπο παρότι όλα δείχνουν πως αυτό δε μπορεί να γίνει. Ο Μάρκος λοιπόν βλέπουμε να πλησιάζει τον πεθερό του και να του ζητάει να παραβρεθεί στο γάμο τους. Όταν όμως εκείνος δείχνει ότι δεν είναι διατεθειμένος να βάλει στην άκρη τον εγωισμό του για να κάνει χαρούμενη την κόρη του αλλά και μιλάει υποτιμητικά προς αυτόν ο Μάρκος αναγκάζεται να πάρει δραστικά μέτρα.

Ο Μάρκος απειλεί στα ίσα τον Χεκίμογλου ότι θα βγάλει στη φόρα όλες τις βρωμοδουλειές του αν δεν έρθει στο γάμο της κόρης του. Του αποκαλύπτει ότι ξέρει για την παράνομη σχέση του η οποία κατέληξε σε αυτοκτονία της κοπέλας και ότι θα μιλήσει για όλα όσα ξέρει αν δεν κάνει αυτό που του λέει. Ο εκβιασμός βλέπουμε να πιάνει και ο Χεκίμογλου τελικά δέχεται την «πρόσκληση» υπό τον φόβο να καταστραφεί η φήμη του.

Έρωτας Φυγάς: Όλα όσα θα γίνουν στο σημερινό επεισόδιο

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Η Τζένη αποκαλύπτει πως δεν είναι έγκυος – Καλλιόπη και Μαρίνα χωρίζουν Αστέρη – Αργυρώ

Survivor All Star spoiler 5/2: Χαμός με Καραγκούνια – Γκότση – Μπόγδανο

Masterchef spoiler 3/2: Αυτοί κερδίζουν σήμερα!