Διαζύγιο μετά από 10 χρόνια πήραν ο Νίκος Βουρλιώτης και η Όλγα Καρπαθάκη . Μάλιστα η είδηση έγινε γνωστή μέσα από δημοσίευμα του περιοδικού You το οποίο αναφέρει ότι το διαζύγιο βγήκε υπό άκρα μυστικότητα κοινή συναινέσει. Η απόφαση είχε ληφθεί από καιρό αλλά οι υπογραφές έπεσαν το περασμένο φθινόπωρο.

Ο Νίκος Βουρλιώτης, γνωστός και ως «Nivo», και η Όλγα Καρπαθάκη χώρισαν και έβγαλαν διαζύγιο μετά από 13 χρόνια γνωριμίας και 10 χρόνια γάμου.

Τα πρώτα σύννεφα στη σχέση του Νίκου Βουρλιώτη και της Όλγας Καρπαθάκη έκαναν την εμφάνισή τους πριν από περίπου έναν χρόνο. Ωστόσο το ζευγάρι δεν κατάφερε να τα ξεπεράσει. Έτσι, και παρά τα 13 χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση της κόρης τους, το ζευγάρι θα τραβήξει χωριστούς δρόμους. Η κόρη τους είναι σήμερα τεσσάρων ετών.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2011 στο Ψυχικό.

Mετά την γνωστή τριλογία, το Black Bachelor επέστρεψε με τέταρτη ταινία. Αυτή τη φορά οι τέσσερις γνωστοί φίλοι (Τσιμιτσέλης, Βισκαδουράκης, Μελέτης, Βουρλιώτης) ταξιδεύουν στη Μάνη για να συνοδέψουν τον «τρελογιατρό» φίλο τους (Λευτέρης Ελευθερίου). Έτσι θα γνωρίσουν το σόι της αρραβωνιαστικιάς του. Μόνο που θα χάσουν το δρόμο και  θα βρεθούν αντιμέτωποι με μια ιδιαίτερα τρομαχτική οικογένεια.

Με κορονοϊό ο Νίκος Βουρλιώτης

Στο μεταξύ ο γνωστός ράπερ νόσησε από κορονοϊό τον περασμένο Δεκέμβριο λίγο πριν την πρεμιέρα  της ταινίας.

Για την περιπέτειά του μίλησε ο Νίκος Βουρλιώτης. Ο ράπερ λόγω της νόσησής του έπρεπεε να λείψει από την επίσημη πρεμιέρα της νέας ταινίας που συμμετέχει, «The Black Bachelor», όμως πλέον είναι καλά.

Ο ίδιος μίλησε στους δημοσιογράφους για πρώτη φορά μετά την περιπέτειά του με την Covid-19 και μίλησε για το πώς ένιωθε αλλά και για τις κριτικές που πήρε η ταινία.

Ο Νίκος Βουρλιώτης είπε χαρακτηριστικά: «Ήμουν από τους τυχερούς και λέω τυχερός, γιατί ευτυχώς το ξεπέρασα γρήγορα και εύκολα. Ναι αγχώθηκα. Φυσικά και για την οικογένειά μου».