Τη δυσαρέσκεια του OPEN προκάλεσαν οι δηλώσεις που έκανε ο Τριαντάφυλλος και η Μαριάντα Πιερίδη για τη Ναταλί Κάκκαβα.

Αρχικά ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Breakfast@Star» για το τηλεοπτικό του μέλλον, έπειτα από το ανατρεπτικό φινάλε στο «Καλοκαίρι #yes».

Συγκεκριμένα είπε: «Το OPEN είναι ευχαριστημένο μαζί μας και μας έχει στηρίξει πολύ. Μας είπαν ότι κάναμε τη μεγαλύτερη έκπληξη που έγινε ποτέ, δεν το περίμεναν. Δεν ξέρω τίποτα για τη Ναταλί Κάκκαβα και τον Αλέξη Παππά. Θα είναι ωραίο να είμαι σε πάνελ με τον Αλέξη Παππά, αλλά δεν ξέρω τίποτα. Τα Σαββατοκύριακα θα έχω πολλή δουλειά με τα live… Δεν ξέρω τίποτα ακόμα».

Έπειτα ρωτήθηκε αν η Ναταλί Κάκκαβα θα έρθει ως κεντρική παρουσιάστρια και εκείνος απάντησε με… έντονο τρόπο.

«Εμείς είμαστε μια παρέα, δεν υπάρχει κεντρικός παρουσιαστής. Όποιος θέλει να έρθει στην παρέα μας, καλώς να έρθει. Όποιος θέλει να μας το παίξει σταρ και παρουσιαστής, να κάτσει σπίτι», ήταν τα λόγια του.

Από την πλευρά της, η Μαριάντα Πιερίδη σε παρόμοια ερώτηση απάντησε: «Δεν ξέρω αν θα έρθει. Να περάσει καλά. Καλά να πάει. Εμείς πήγαμε πολύ καλά, κάναμε καλά νούμερα. Αν κάποιος θέλει να είναι κεντρικός ή κεντρικιά, να πάει να γίνει. Εμείς είμαστε μία παρέα».

Η Κατερίνα Καινούργιου και το υπόλοιπο πάνελ της εκπομπής «Super Κατερίνα» δεν εκτίμησαν τις δηλώσεις των δύο τραγουδιστών, αντιπαραβάλλοντας το πλούσιο δημοσιογραφικό παρελθόν της Κάκκαβα απέναντι στην τηλεοπτική απειρία τους.

Ακούστηκε, μάλιστα, η λέξη «έπαρση», με την οποία συναίνεσε η παρουσιάστρια, ενώ άπαντες έπλεξαν το εγκώμιο της Κάκκαβα.

Επίσης έγινε αναφορά στη δυσαρέσκεια του OPEN, οι συντελεστές του οποίου χαρακτήρισαν «ανεπίτρεπτο» αυτό που συνέβη.

Η Κατερίνα Καινούργιου για τη Μαριάντα Πιερίδη: