Άσε μας ρε μαμά επόμενα επεισόδια: Η Τζοβάνα μαθαίνει για την κρυφή επιχείρηση του Άρη με τον Μάθιου και γίνεται… χαμός! Ο Άρης φεύγει θυμωμένος από το σπίτι στο σίριαλ του Alpha. Ο Θωμάς μαθαίνει ότι ο Πατρικαρέας έστησε απάτη σε βάρος της Παπαπέτρου Α.Ε.

Τρίτη 18/1

Ο Θωμάς καταφέρνει να πείσει τον Πατρικαρέα να διευθετήσει το θέμα με τους Κινέζους. Από την άλλη ο Άρης βρίσκει την Ρωξάνη και ζητά την βοήθεια της. Η Κορίνα κρατάει μούτρα στη Τζοβάνα γι’ αυτό που της είπε το προηγούμενο βράδυ. Παράλληλα παράλληλα αυτή και ο Μάθιου είναι πολύ ταραγμένοι όταν μαθαίνουν ότι έφυγε απ’ το σπίτι ο Άρης. Η μοναδική Ρωξάνη όμως, πείθει τον Άρη να γυρίσει σπίτι. Αφού όμως πρώτα κάνει μια κουβέντα με τον Μενέλαο και την Τζοβάνα. Τι θα γίνει όμως όταν η Έλλη συνειδητοποιήσει ότι ο Δημήτρης είναι «λίγος» στα μάτια της; Πόσο κοντά θα έρθει με τον… Μπάμπη;

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου – Επεισόδιο 57
Ο Μενέλαος αποφασίζει οριστικά να φύγει για τον γύρο του κόσμου. Το πρόβλημα τώρα είναι πώς θα το ανακοινώσει σε όλους. Για το λόγο αυτό ζητά τη βοήθεια της Ρωξάνης. Όμως εκείνη την ίδια στιγμή παραδίδει μαθήματα αγγλικών στην Γεσθημανή και τον Θωμά. Όμως εκείνος αποδεικνύεται ανεπίδεκτος μαθήσεως! Στο μεταξύ ο Δημήτρης παίρνει επιτέλους μια μεγάλη απόφαση για την επαγγελματική του πορεία. Από την άλλη η Κορίνα πιάνει επ’ αυτοφώρω την Όλγα με τον Σωτήρη να κάνουν τρελίτσες. Μέσα σε όλα αυτά, ο Μάθιου δέχεται μια επαγγελματική πρόταση από τον Θωμά. Όμως και η Ρωξάνη μετά την παραίτηση του Μενέλαου θα αποφασίσει κάτι σημαντικό. Και αυτό είναι σε ποιον θα περάσει η διεύθυνση της Αρμέκο!