Από τις 5 Σεπτεμβρίου ο Αντώνης Σρόιτερ θα μας καλησπερίζει και πάλι στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha το οποίο θα προβάλλεται καθημερινά στις 18:50.

Όλα τα κανάλια εντείνουν τις προετοιμασίες τους για την έναρξη της σεζόν με πολλές αλλαγές να έχουν γίνει μέσα στο καλοκαίρι όπως τη μετακίνηση παρουσιάστριας από το Star στο ΣΚΑΪ.

Κάποια προγράμματα όμως μένουν ίδια. Έπειτα από 8 επιτυχημένες σεζόν και έχοντας κατακτήσει την κορυφή στο δυναμικό κοινό, Αντώνης Σρόιτερ και Alpha συνεχίζουν την συνεργασία τους φέρνοντας μάλιστα μερικά νέα στοιχεία στην εκπομπή.

Συνεχίζοντας την κάλυψη των ειδήσεων με εγκυρότητα και αξιοπιστία στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha θα βρίσκονται και τρεις έμπειροι αναλυτές έτοιμοι να λύσουν κάθε απορία των τηλεθεατών.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης θα είναι ένας από αυτούς και θα έχει τον ρόλο της ανάλυσης των σημαντικότερων εξελίξεων.

Ακόμη, ο Κώστας Παναγόπουλος, διευθύνων σύμβουλος της ALCO θα βρίσκεται στο πλευρό του Σρόιτερ καταγράφοντας τις επιδράσεις των εξελίξεων στην κοινωνία.

Τέλος, το πολιτικό παρασκήνιο και τις νεότερες πολιτικές ειδήσεις θα παρουσιάζει η Λώρα Ιωάννου.

Το trailer για τη νέα σεζόν παρουσιάζει όλες τις καινοτομίες του νέου προγράμματος εισάγοντάς μας στα μονοπάτια της νέας χρονιάς.