Μελέτης

Μελέτης

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Ο Μελέτης ομολογεί τα πάντα!

Συντάκτης: Mediatime News

Τα πράγματα με τη Δρόσω κάι τον Κωνσταντή στις Άγριες Μέλισσες πηγαίνουν απ' το κακό στο χειρότερο. Το ζευγάρι περνά δύσκολες στιγμές

Τα πράγματα με τη Δρόσω κάι τον Κωνσταντή στις Άγριες Μέλισσες πηγαίνουν απ’ το κακό στο χειρότερο. Το ζευγάρι περνά δύσκολες στιγμές και η Ασημίνα με τον Νικηφόρο αναλαμβάνουν δράση, προκειμένου να ρίξουν γέφυρες μεταξύ τους.

Κάτι, βέβαια, που φαντάζει πολύ δύσκολο μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις. Η αλήθεια για τη δολοφονία του Γραμματικού στη σειρά του ΑΝΤ1 βγαίνει στο φως και μάλιστα διά στόματος του Μελέτη. Η Πηνελόπη καταρρακώνεται και παίρνει μια σημαντική απόφαση για τη ζωή της.

Η Ζωή, από την άλλη, προσπαθεί να ηρεμήσει την Κορίνα, που βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Νιώθει ότι όλος ο κόσμος της γκρεμίστηκε και αδυνατεί να διαχειριστεί την κατάσταση.

Παράλληλα, ο Ζάχος παραδέχεται στον Θόδωρο τη δολοφονία του Ξανθού, ενώ ο Ακύλας συνεχίζει να ετοιμάζει προσεκτικά το σχέδιο απόδρασής του. Μια αναπάντεχη επίσκεψη, όμως, που Θα έχει στη φυλακή, Θα τον βάλει σε νέες περιπέτειες. 0 Δούκας και η Μυρσίνη αποφασίζουν να επιστρέψουν στο αρχοντικό τους στο Διαφάνι. Το ίδιο βράδυ ένας δυνατός έρωτας θα έχει την κατάληξη που του αξίζει.

Δευτέρα 13 Ιουνίου

 

Η παρέμβαση του Ζάχου στις προσπάθειες του Νικηφόρου και του Πέτρου να μάθουν ποιος πήρε τον πυροκροτητή είναι καίρια, παρά τις αντιρρήσεις της Ασημίνας που ξεκαθαρίζει τη θέση της. Ο Κωνσταντής ανακοινώνει μια δυσάρεστη απόφαση στη Δρόσω που καταρρακώνεται. Ο Λάμπρος με την παρότρυνση της Ελένης δέχεται, τελικά, να διδάξει στο σχολείο για τυφλά παιδιά. Ο Μελέτης πάει να πάρει πίσω την Κορίνα, ενώ ο Ακύλας βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό του για να γλιτώσει απ’ τη δίκη.

Τρίτη 14 Ιουνίου

 

Η Δρόσω μαθαίνει την πρόθεση του Κωνσταντή και ανάμεσά τους ξεσπάει έντονος καυγάς. Η είδηση για την επίθεση στον Θανάση πέφτει σαν βόμβα και τους αναστατώνει όλους. Ο Κωνσταντής εξαφανίζεται κι όλοι ανησυχούν, ενώ ο εισαγγελέας δέχεται μια παράξενη επίσκεψη για μια ακόμα πιο παράξενη καταγγελία. Η απάτη του Δούκα, με τον ψεύτικο εκβιασμό, θα ξεσκεπαστεί με τον πιο απροσδόκητο τρόπο. Ο Θανάσης, μετά τον πυροβολισμό του, μπαίνει στο χειρουργείο και παλεύει για τη ζωή του. Θα τα καταφέρει;

Άγριες Μέλισσες: Δείτε το trailer του επόμενου επεισοδίου

Exit mobile version