Αυτή η νύχτα μένει: Αυτός ξυλοφορτώνει την Ζέτα - Νεκρός ο πατέρας της Μυρτώς

Αυτή η νύχτα μένει: Αυτός ξυλοφορτώνει τη Ζέτα – Νεκρός ο πατέρας της Μυρτώς

Συντάκτης: Δανάη Τριανταφυλλίδου

Συγκλονιστικές εξελίξεις στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» με τη Ζέτα.

Με εξελίξεις που θα συνταράξουν συνεχίζεται η σειρά του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει» καθώς η Ζέτα βρίσκεται αντιμέτωπη με τους εφιάλτες του παρελθόντος της.

Μεγάλες ανατροπές και απρόβλεπτα γεγονότα θα φέρουν τα άνω κάτω στη «Νύχτα». Αυτή τη στιγμή βλέπουμε τον βιασμό της Μυρτώς να βρίσκεται στο επίκεντρο με την κοπέλα να δέχεται και νέο χτύπημα από τη μοίρα λίγο μετά από το τραυματικό αυτό γεγονός.

Στο μεταξύ βλέπουμε τη Ζέτα να μαθαίνει κάποια νέα πράγματα για τον Στρατή ο οποίος έχει αλλάξει τη στάση του και τη συμπεριφορά του απέναντί της το τελευταίο διάστημα. Μετά από αυτά που μαθαίνει προσπαθεί να τον δικαιολογήσει. Όμως αυτό θα είναι το μικρότερο από τα προβλήματά της.

Συγκεκριμένα ο πρώην σύντροφός της, ο Γιάννης Ντόκος, έχει μάθει πλέον σε ποια πόλη κρύβεται η αγαπημένη του και τρέχει να τη συναντήσει. Η κοπέλα θα σοκαριστεί βλέποντάς τον μπροστά της και θα προσπαθήσει να το βάλει στα πόδια. Όμως ο άντρας την προλαβαίνει και την δηλώνει ότι μία φορά κατάφερε να του ξεφύγει και πως δε θα ξανασυμβεί. Της ζητάει να κλείσουν τις υποθέσεις που έχουν ανοιχτές όμως η Ζέτα αρνείται πεισματικά. Τότε εκείνος της δείχνει το χειρότερό του πρόσωπο όπως την περίοδο που ήταν μαζί και την ξυλοκοπεί. Η Ζέτα λίγο αργότερα σπεύδει φοβισμένη στη Νίτσα και την ενημερώνει για ότι συνέβη.

Την ίδια ώρα ο Αχιλλέας μαθαίνει για τον βιασμό της Μυρτώς και η υγεία του επιδεινώνεται ραγδαία. Ο Αχιλλέας δε θα καταφέρει να ξεπεράσει αυτό που συνέβη στην κόρη του και την επόμενη κιόλας μέρα πεθαίνει. Για τη Μυρτώ αυτό θα είναι το πιο ισχυρό χτύπημα από όλα.

Αυτή η νύχτα μένει: Δείτε το τρέιλερ από το συγκλονιστικό επεισόδιο της Πέμπτης

Όλες οι ειδήσεις

Ο παράδεισος των κυριών: Τέλος Μιράντα – Ντίνος – Έτσι δραπετεύει ο Χρηστίδης

Survivor All Star: ΟΡΙΣΤΙΚΟ – Δεν αποβάλλεται 3ος παίκτης μετά τις Δαλάκα – Ασημίνα

Σασμός επόμενα επεισόδια: Με αυτό το δολοφονικό μυστικό κρατάει ο Δημήτρης τον Παύλο!

Exit mobile version