Η Λίζα αποκαλύπτει στον Ευθύμη στα Τρία Μίλια ότι εγκαταλείπει την εκδίκηση επειδή τον ερωτεύτηκε. Η Κλειώ μαθαίνει κατά τύχη τις παράνομες δραστηριότητες του πατέρα της.

Μετά τον πυροβολισμό, ο Λάμπης γίνεται και πάλι βοηθός του αστυνόμου και προτείνει στη Λίζα να σκιτσάρει το δράστη, σύμφωνα με την περιγραφή του Μιχάλη. Όταν η Φωτεινή βλέπει το σκίτσο, αναγνωρίζει αμέσως το πρόσωπο που εικονίζεται σε αυτό. Στο μεταξύ, ο Νικόλας δείχνει στον Πέτρο το προειδοποιητικό μήνυμα που έλαβε η Δέσποινα σχετικά με τον Τίμο, ο οποίος φοβάται πως η Ελένη έχει ναυτίες επειδή κάποιος τη δηλητηρίασε. Ο Ευθύμης αποκαλύπτει στη Λίζα ότι διάβασε το ημερολόγιό της και αυτή του εξομολογείται ότι ο έρωτάς της για αυτόν την έκανε να εγκαταλείψει το σχέδιο της εκδίκησης. Ακολουθώντας τον Λάμπη στο σπίτι του Νικόλα, η Βασιλική μαθαίνει ότι βασικός ύποπτος στις έρευνές τους είναι ο δήμαρχος!

Όταν η Κάτια λέει πως έχει δει τον άνθρωπο του σκίτσου έξω από το Δημαρχείο, παρέα με τον Τίμο, τα στοιχεία αρχίζουν να «δένουν» στη σειρά του Star. O Ευθύμης δείχνει στον Στέφανο το στρατηγείο του αποκαλύπτει τα πάντα για την έρευνα του και οι δύο τους μαζί αποφασίζουν να ρωτήσουν τον Μιχάλη τι έκανε με τον Τίμο το βράδυ που τραβήχτηκε η φωτογραφία στην παραλία. ‘Ομως στο μεταξύ, η Κάτια παθαίνει μια σοβαρή κρίση και ο Μιχάλης με τη Φωτεινή αναγκάζονται να πουν στον Γεράσιμο αλλά και στην ίδια την αλήθεια για την κατάσταση της υγείας της. Η Κλειώ βλέπει στο λάπτοπ της Ελένης ότι αναζητούσε λύσεις για τη διακοπή της εγκυμοσύνης της και αποφασίζει να το πει στη μητέρα της. Αυτή αναλαμβάνει αμέσως δράση και λέει στην κόρη της ότι έχει ήδη ενημερώσει τον Μιχάλη για το μωρό που περιμένει!

Όμως τότε η Ελένη παθαίνει σοκ, με αποτέλεσμα να καταλήξε στην κλινική, με έντονους πόνους.

Τρία Μίλια: Δείτε το τρέιλερ του επεισοδίου της Δευτέρας

Όλες οι ειδήσεις

Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα: Στα δικαστήρια πρωταγωνίστρια της σειράς!

Οι νέοι Παναθηναϊκοί πρώτα πρέπει να λένε «Παύλος»

Σασμός: Η Καλλιόπη αρνείται να αποκαλύψει γιατί εκτέλεσε τον Άγγελο