Ο Μιχάλης και η Φωτεινή στα Τρία Μίλια του Star, από τότε που έγιναν ζευγάρι, έχουν αντιμετωπίσει διάφορα εμπόδια.’Ενα περιστατικό, όμως, που πρόκειται να συμβεί στην πορεία θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της σχέσης τους.

Συγκεκριμένα, ο Στέφανος λέει στη Φωτεινή πως ο Μιχάλης έχει μπλέξει πάλι με τον τζόγο και, προκειμένου να γίνει πιο πειστικός, της κλέβει ένα πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό, κατηγορώνταςτον αδελφό του. Στη συνέχεια η Φωτεινή παίρνει την κατάσταση στα χέρια της και ενημερώνει σχετικά τον Γεράσιμο. ‘Ετσι, ο τελευταίος, ο Στέφανος και η Φωτεινή λένε στον Μιχάλη πως γνωρίζουν ότι ξανάρχισε τον τζόγο και εκείνος γίνεται έξαλλος μαζί τους. Ειδικά με την αγαπημένη του, η οποία τον κατηγορεί για την κλοπή των χρημάτων της. Λίγη ώρα μετά, ο Μιχάλης και η Φωτεινή συζητούν για όσα έχουν προηγηθεί και εκείνος της επιφυλάσσει μία δυσάρεστη έκπληξη. Της ανακοινώνει ότι θέλει να χωρίσουν, καθώς δεν του αρέσει που δεν τον εμπιστεύεται και που τον κατηγόρησε μπροστά στην οικογένειά του.

Τότε η Φωτεινή μετανιώνει για την κίνησή της και προσπαθεί να του εξηγήσει, αλλά χωρίς εκείνος να αλλάζει γνώμη. Συγχρόνως, ο Στέφανος ζητάει από τη Λίζα να πείσει τη Μάνια να ξεπεράσει τις ηθικές αναστολές της και να διεκδικήσει τον Μιχάλη. Ειδικά τώρα που χώρισε από τη Φωτεινή. ‘Οταν, λοιπόν, κάποια στιγμή, ο Μιχάλης συναντάει στον δρόμο την Μάνια, της προτείνει να την πάει στο οινοποιείο και εκείνη δέχεται.

Οι δυο τους αποφασίζουν να αγνοήσουν για λίγο την επαγγελματική πίεση και τις υποχρεώσεις τους και να κάνουν… κοπάνα!

Ετσι, περνούν όλη την ημέρα μαζί και ο Μιχάλης βρίσκει στο πρόσωπό της την αποδοχή που του λείπει από τους δικούς του ανθρώπους. Τότε η γυναίκα αποφασίζει να κάνει ότι μπορεί για να τον φέρει πιο κοντά της και γρήγορα καταλήγουν να φιλιούνται!

Η Μάνια είναι χαρούμενη με αυτή την εξέλιξη σε αντίθεση όμως με τον Μιχάλη που νιώθει τύψεις γι αυτό που έγινε!

Τρία Μίλια: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Η Αλέκα Κανελλίδου επιστρέφει για τον «Παράδεισο των κυριών»!