Στο αρχοντικό του Προβιού στη σειρά του ALPHA, Το Προξενιό της Ιουλίας, οι επισκέψεις του Γρηγόρη έχουν χτυπήσει συναγερμό στην πάντα καχύποπτη Χάδω, που ενημερώνει τον Γιωργίκη για τις υποψίες της. «Αυτοί οι δύο αποκλείεται να είναι απλό γνωστοί. Να δεις, κακομοίρη μου, ότι στο φόραγε μαζί του. Κι αν δεν σου τα φόραγε παλιά, σου τα φοράει τώρα. Πολύ οικειότητα έχουν μεταξύ τους,» του λέει.

Ο υπερόπτης αδερφός της όμως, δεν Θα δώσει βάση σε όσα του λέει και ζητά αποδείξεις. Γι’ αυτό και βάζει μπρος ένα σατανικό σχέδιο προκειμένου να εξακριβώσει την αλήθεια και κανονίζει «ως Ιουλία» μία συνάντηση μαζί του. Ο Γρηγόρης όμως θα δείξει την ετοιμότητά του να ξεγλιστράει αποφεύγοντας τις προσκλήσεις και τις κακοτοπιές. Έχει άλλωστε δίπλα του και τη Φιλιώ που δεν του αφήνει πολλά περιθώρια.

Μπροστά στην απειλή του χωρισμού για τον Στασινόπουλο και της διαπόμπευσης για τη Στάσα, οι δυο τους θα δώσουν όρκους πως ποτέ δεν θα ξαναβρεθούν. Στο μεταξύ, ο Κωστής φεύγει περιοδεία με τον αρχηγό της χωροφυλακής στη Θεσσαλία. Η Κατερίνη, δράττοντας την ευκαιρία, θα θελήσει να ξεκαθαρίσει μια και καλή τους λογαριασμούς της με τη Στάσα. Η συνάντησή τους θα επιβάλλει και στις δύο να αναμετρηθούν με τις αλήθειες τους. «Ξέρω τι συμβαίνει με σένα και τον άντρα μου και δεν είμαι διατεθειμένη να το ανεχτώ άλλο. Δεν θα δεχτώ αυτή την προσβολή», της ξεκαθαρίζει η Κατερίνη. Απ’ ό,τι φαίνεται, είναι καιρός και για τις δύο ν’ αλλάξουν σελίδα.

 

Το Προξενιό της Ιουλίας: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 1/5 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 4η ασυλία;

1 Μαΐου: Διεθνής Ημέρα Εργατών

Γιάννα Τερζή: Όσα εξομολογήθηκε για την περιπέτεια με τον καρκίνο- Πότε το έμαθε ο Πασχάλης Τερζής