Η Στάσα στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA, Το Προξενιό της Ιουλίας, ανησυχεί για την εξέλιξη της υπόθεσης του Ρήγα. Ζητάει από την Ιουλία να τα βρει με τον Γιωργίκη και να μην του πάει κόντρα σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή. Ανήσυχη όμως για την τύχη του αγαπημένου της είναι και η Βαγγελίτσα, αφού δεν ξέρει τι θα τους ξημερώσει σύριο. Το κορίτσι νιώθει να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της όσο ο κλοιός στενεύει γύρω του. Του λέει ότι φοβάται για εκείνον και δεν θα αντέξει να τον χάσει.

Κι εκείνος όμως της λέει ότι την αγαπάει και ότι είναι όλη του η ζωή αλλά δεν ξέρει πόσος καιρός τους απομένει αφού μπορεί αυτή να είναι η τελευταία φορά που βρίσκονται.

Το ζευγάρι φιλιέται με πάθος. Η Βαγγελίτσα, λίγο πριν οι ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση ανατρέψουν για μια ακόμα φορά το σκηνικό, αποφασίζει να παροδοθεί στην αγκαλιά του και κάνει έρωτα με τον Ρήγα.
Οι ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του Ρήγα φέρνουν καινούριες ανατροπές και ενώνουν ξανά την οικογένεια Σκούταρη, αφήνοντας παράλληλα ελεύθερο το πεδίο στον Γιωργίκη ΓΙροβιό να περνάει ευχάριστες στιγμές στην αγκαλιά της Δέσπως. Η στάση όμως που κρατάει ο Στασινόπουλος απέναντι στον Ρήγα και η ποινική εξέλιξη της υπόθεσης του δυναμιτίζει την ατμόσφαιρα στο σπίτι του Στασινόπουλου που εκτός από τη Φιλιώ και την Κατερίνη έχει τώρα να αντιμετωπίσει και τις αντιδράσεις της μικρής του κόρης. ‘Ετσι εκείνος καταφεύγει στη γνώριμη αγκαλιά πια της Στάσας.

Το Προξενιό της Ιουλίας: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 10/4 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 4η ασυλία;

Ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο στο νοσοκομείο μετά από σοβαρό ατύχημα στο μοτοκρός

Ψυχοκόρες: Παρανοϊκή η Νέλλα- Ο Κοσμάς ζει δραματικές στιγμές-Σοκ για τη Δεσποινιώ