Η Ιουλία περνάει τραγικές στιγμές στα χέρια του Προβιού στη σειρά του ALPHA, Το Προξενιό της Ιουλίας, που την κακοποιεί σκληρά και συστηματικά. Της φωνάζει συνεχώς και τη σπάει στο ξύλο. Μόνη ελπίδα της κοπέλας είναι η Στεφανία. Της λέει ότι δεν αντέχει άλλο και πως είναι καλύτερα να πεθάνει ενώ ζητά τη βοήθειά της. Εκείνη της συμπαραστέκεται όπως μπορεί και της υπόσχεται να τη βοηθήσει να το σκάσει. Το έργο το έχει ξαναδεί και δεν θέλει η Ιουλία να καταλήξει όπως η Ευγενία. Από την άλλη πλευρά, το φέρσιμο του Γιωργίκη δίνει αέρα στη Δέσπω, που συμπεριφέρεται πλέον σαν να έχει πάρει τον ρόλο της κυρίας του σπιτιού.

Εν τω μεταξύ, ο Αλκης συνεχίζει την έρευνά του για τις συνθήκες θανάτου της Ευγενίας. Κι ενώ ο Επιφάνειος προσπαθεί να επικοινωνήσει με τον Χρήστο στην κλινική, εκείνος επιστρέφει στο αρχοντικό κι έρχεται αντιμέτωπος με τους σκοτεινότερους εφιάλτές του. Αυτή τη φορά όμως ο Γιωργίκης θα του αποκαλύψει τα πάντα!

Στο μεταξύ, η Στάσα ενημερώνει τη Φρόσω για την κακοποίηση της Ιουλίας και εκείνη της λέει ότι πρέπει να τη βοηθήσει ο Στασινόπουλος.

Η Στάσα κρίνει πως η μόνη λύση είναι να τη βοηθήσει ο Κωστής, με τη δύναμη που έχει ως διοικητής της χωροφυλακής κι αναρωτιέται αν πρέπει να παραβεί τις υποσχέσεις που έχει δώσει σ’ αυτόν και στην Κατερίνη, αγνοώντας αν η παρέμβαση Στασινόπουλου θα ‘χει ανταπόκριση από τον Γιωργίκη.

Όταν μάλιστα η ίδια πηγαίνει να δει την κόρη της, ο γαμπρός της δεν διστάζει να επιτεθεί και στην ίδια. Τη ρωτάει αν πήγε για να δει την άτιμη κόρη της και της λέει πως νόμιζε ότι μάνα και κόρη θα τον κορόιδευαν! Η Στάσα τρομοκρατημένη του ζητά να ηρεμήσει με εκείνον να γίνεται πιο έξαλλος. Την κατηγορεί ότι πήγαν να τον τυλίξουν και να του φορτώσουν το μούλικο «Τι είναι αυτά που λες;», ψελλίζει. «Τι λέω; Θα σου δείξω τι λέω», της αποκρίνεται και αρχίζει να χτυπάει και την πεθερά του. Ο Προβιός δεν διστάζει να απλώσει χέρι και σε εκείνη και βγαίνει από μέσα του το τέρας που τόσο καλά έκρυβε. Τώρα η μόνη λύση είναι μήπως μπορεί ο Κωστής να βοηθήσει, αφού ο Γιωργικης δείχνει να μη φοβάται κανέναν και τίποτα.

 

Το Προξενιό της Ιουλίας: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 15/5 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 4η ασυλία;

Τα γενέθλια του ήρωα της Φόρμουλα 1 Μίκαελ Σουμάχερ που είχε γίνει γκολ

Ανατροπή με την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα!