Μέσα στις φουρτούνες των ημερών στη σειρά Το Προξενιό της Ιουλίας, η Κυριακούλα επισκέπτεται τελικά το νοσοκομείο για να κάνει τις εξετάσεις που της έχει συστήσει μετά τις λιποθυμίες της ο γιατρός Γκλαβάνης…Ο Γιωργίκης εκπλήσσει ευχάριστα την Ιουλία για ακόμη μια φορά, καθώς συνεχίζει να την περιποιείται. Η Χάδω επισκέπτεται τον Ατζαλίνα, προκειμένου να επισπεύσει τη διαδικασία για την υιοθεσία της μικρής Χάιδως, αλλά μια πληροφορία που μαθαίνει από το δικηγόρο, την ανησυχεί.

Η Αλεξάνδρα αναλαμβάνοντας την πρωτοβουλία να εμποδίσει τον αδελφό της από το να κάνει άλλο ένα λάθος, συνειδητοποιεί πως η μητέρα τους, δεν είναι καλά στην υγεία της και ανησυχεί.

Την ίδια ώρα, στο αρχοντικό Προβιού, η Ιουλία βοηθάει κρυφά το Χρήστο να βρει αυτά που πιστεύει πως έχει κρύψει η μητέρα του. Στην προσπάθειά της αυτή, η Στεφανία θα την προειδοποιήσει για τον σκοτεινό χαρακτήρα της Δέσπως, όμως εκείνη, την αγνοεί.

Εν τω μεταξύ, οι εξελίξεις μεταξύ του Γρηγόρη και της Φιλιώς προχωράνε, αναγκάζοντας τον Στασινόπουλο να επισκεφτεί εκ νέου την Στάσα, για να της πει τα νέα, την ίδια ώρα που εν αγνοία όλων, ο Ρήγας, ζει τον κρυφό του έρωτα με τη Βαγγελίτσα…

 

Το Προξενιό της Ιουλίας: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

 

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 20/2 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 3η ασυλία

MotoGP VIP: Ταξίδι στο χωριό VIP του MotoGP και σας μεταφέρουμε το παρασκήνιο

Το Προξενιό της Ιουλίας: Νέο προξενιό-Αυτοί χάνουν τον ύπνο τους!