Ο Χρήστος παραμένει στην Αθήνα στη σειρά του ALPHA, Το Προξενιό της Ιουλίας, και συνειδητοποιεί με τρόμο και την βοήθεια του ψυχίατρου Νικολαΐδη, πως ο Γιωργίκης Προβιός δεν ήταν πάντα τόσο καλός, ούτε ως πατέρας ούτε και ως σύζυγος. Οι προσπάθειές του να επικοινωνήσει με το σπίτι του και με την Ιουλία δεν θα φέρουν αποτέλεσμα, αυξάνοντας έτσι την ανησυχία του, που δεν είναι αδικαιολόγητη. Η διαίσθησή του δεν λανθάνει. Το αντίθετο μάλιστα. Κι αυτό γιατί στο αρχοντικό ο Γιωργίκης μαθαίνει τα πάντα για τον Γρηγόρη και την Ιουλία. Και το χειρότερο; Μαθαίνει ότι το μωρό δεν είναι δικό του.

Το ξέσπασμά του θα τους φέρει όλους εξ απροόπτου, θυμίζοντάς τους εποχές που θα θελαν να ξεχάσουν. Μετά την αποκάλυψη του μυστικού της Ιουλίας, το τέρας μέσα του ξυπνά και ο Γιωργίκης ζητά εκδίκηση, χωρίς κανείς να μπορεί να τον σταματήσει. «Θα σε σκοτώσω, μωρή. Πήγες να μου φορτώσεις το μούλικό σου και το μου το έπαιζες και παρθένα», ουρλιάζει. Η Χάδω προσπαθεί να προστατεύσει το μωρό και η Στεφανία την Ιουλία. Όμως η Ιουλία πέφτει στα χέρια του κι εκείνος αρχίζει να τη χτυπάει με λύσσα, με χέρια και με πόδια. «Μου έκανες και τη δύσκολη και τραβιόσουνα με αυτόν και κάνατε ότι δεν γνωριζόσαστε», συνεχίζει να φωνάζει. «Με ατίμασες, ξετσίπωτη». Η Στεφανία δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να τον σταματήσει. Κι ενώ ο Στασινόπουλος απουσιάζει, η Στάσα αντιλαμβάνεται, έστω και αργά, ότι η κόρη της είναι σε κίνδυνο.

Η Χάδω μετά από τις τελευταίες συνταρακτικές εξελίξεις στο αρχοντικό Προβιού, αποφασίζει να κάνει το μεγάλο βήμα και να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα, όμως η ευκαιρία να το πραγματοποιήσει θα της έρθει από εκεί που δεν το περιμένει. Παράλληλα, η επίσκεψη της Στάσας στο αρχοντικό θα τη φέρει αντιμέτωπη με τις επιλογές της και θα την οδηγήσει σε αδιέξοδο. «Κόρη μου! Τι έγινε; Τι σου έκανε;», τη ρωτάει έντρομη μόλις την αντικρίζει, αλλά ξέρει πολύ καλά τι έχει συμβεί και γνωρίζει ακόμη καλύτερα ότι εκείνη έχει φέρει την Ιουλία σε αυτή τη θέση.

Κι ενώ η κατάσταση στο αρχοντικό συνεχώς χειροτερεύει για το νεαρό κορίτσι, ο Χρήστος προσπαθεί επανειλημμένως να επικοινωνήσει μαζί της τηλεφωνικά, χωρίς επιτυχία, γεγονός που του προκαλεί μεγάλη ανησυχία και αναστάτωση.

Το Προξενιό της Ιουλίας: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 9/5 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για το μεγάλο έπαθλο;

ΟΦΗ: Η αποχώρηση που φέρνει εξελίξεις

Ψυχοκόρες: Παύλος και Βασιλική ξανά μαζί- Τέλος τα σχέδια της Μάγιας- Έτσι θα τη διώξει