Τα νέα της εγκυμοσύνης της Ιουλίας φέρνουν αναστάτωση στο αρχοντικό στη σειρά Το Προξενιό της Ιουλίας και προκαλούν νέα σύγκρουση ανάμεσα στον Γιωργίκη και στην Χάδω. Η Αλεξάνδρα, μετά την αποκάλυψη του μεγάλου μυστικού της μητέρας της, έχει μια πρόταση να της κάνει, την ίδια ώρα, που η Δέσπω, βρίσκει την ευκαιρία να συνεχίσει να γυροφέρνει τον Προβιό, κάτι που πέφτει στην αντίληψη της Στάσας.

Την ώρα που εν μέσω της αποκάλυψης της εγκυμοσύνης, η αγωνία για την οικογένεια Σκούταρη κορυφώνεται εν αναμονή των εξελίξεων, δίνεται η ευκαιρία στο Στασινόπουλο να έρθει ξανά κοντά στη Στάσα, που έχει την ανάγκη του. Την ίδια ώρα η Βαγγελίτσα προσπαθεί απεγνωσμένα να συναντηθεί με τον Ρήγα κι είναι έτοιμη να τα βάλει με όλους και μ’ όλα για χάρη του.

Ενώ, ένα μήνυμα που λαμβάνει ο Επιφάνειος στο μοναστήρι, ανοίγει ένα νέο μέτωπο και οδηγεί σε μια νέα «συμμαχία» που θα δρομολογήσει ανατρεπτικές εξελίξεις, την ίδια ώρα που, άλλη μια κρίση του Χρήστου, ταράζει την Ιουλία και της δημιουργεί ακόμη περισσότερα ερωτηματικά για το παρελθόν του Γιωργίκη, ο οποίος ετοιμάζεται να ζητήσει κάτι από την Δέσπω, που θα οδηγήσει σε νέες περιπέτειες το αρχοντικό των Προβιών…

 

Το Προξενιό της Ιουλίας: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 5/3 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 3η ασυλία;

Φόρμουλα 1 Alpine : Szafnauer, Rossi, Harman, De Beer… Ανατομία πτώσης στο Alpine

Η Γη της Ελιάς: Βασιλική και Φίλιππος αντιμέτωποι με μία σοκαριστική αλήθεια-Μία φωτιά προκαλεί πανικό!