Μετά την εξιχνίαση της δολοφονίας στη σειρά Το Προξενιό της Ιουλίας, η ανάκριση εξελίσσεται σε μια μάχη για γερά νεύρα, και καταλήγει σε μια μυστική συμφωνία αλλά και σε μια αμετάκλητη ομολογία.

Μιας και το πολυπόθητο όπλο του εγκλήματος βρίσκεται, ο Γρηγόρης βλέπει νέες προοπτικές, ενώ στο νοσοκομείο, ο Γιωργίκης και ο Χρήστος βρίσκουν την ευκαιρία να βρεθούν κοντά, μετά από πολλά χρόνια. Στάσα και Κυριακούλα αντιπαρατίθενται με τρόπο που θα σοκάρει και η Χάδω κατηγορεί τη Στεφανία για την υποτροπή του Χρήστου, με τον καβγά τους να φέρει στο φως πικρές αλήθειες, μα και έναν κρυφό, παιδικό έρωτα.

Η Ιουλία συναντάει ανακουφισμένη τον Γρηγόρη και προσπαθεί να του αποκαλύψει το μυστικό της, αλλά χωρίς επιτυχία. Τον ικετεύει να κινητοποιηθεί σύντομα γιατί η μητέρα της την πιέζει να δεχτεί το προξενιό, εκείνος της ζητά πίστωση χρόνου. Κι ενώ η Στάσα της υπενθυμίζει πως ο χρόνος έχει αρχίσει πια να μετράει αντίστροφα μέχρι ν’ αρχίσει να φαίνεται η εγκυμοσύνη της, την συζήτηση μάνας και κόρης, ακούει κάποιος που δεν πρέπει…

Το Προξενιό της Ιουλίας: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

ΣΚΑΪ: Τέλος πασίγνωστη καθημερινή εκπομπή την επόμενη σεζόν;

H αυλαία του πρωταθλήματος σε μια επεισοδιακή Ανάβαση Διονύσου

Survivor: Πότε θα κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΙ