Μετανιωμένος για το τελευταίο βίαιο ξέσπασμά του, ο Χρήστος στη σειρά Το Προξενιό της Ιουλίας, ζητά συγγνώμη από τον πατέρα του και του εκμυστηρεύεται τις σκέψεις που κάνει για την Ιουλία. Ο Γιωργίκης κατακλύζεται για άλλη μια φορά από τύψεις σχετικά με το προξενιό και η Χάιδω είναι ξανά εκεί για να του «χτυπήσει» το λάθος του.

Οι δυο τους συγκρούονται ξανά όταν φτάνουν τα νέα  γι’ αυτό που συνέβη στην οικογένεια του Στασινόπουλου και ο Γιωργίκης σπεύδει στο πλευρό του κουμπάρου του.

Την ίδια στιγμή, η Στάσα και η Ιουλία πηγαίνουν στο νεκροταφείο στον Τύρναβο για να ετοιμάσουν το μνημόσυνο του Νικόλα, και εκεί η Στάσα έρχεται αντιμέτωπη με μια πολύ μεγάλη έκπληξη: Ο Στράτος έχει το θράσος να εμφανίζεται μπροστά της και μάλιστα της κάνει πρόταση που, αντί να την ηρεμήσει, την εξαγριώνει ακόμη  περισσότερο. Κι αυτή τη φορά, η Ιουλία δεν θα μπορέσει να της αντισταθεί σύμφωνα με το 7ΜΕΡΕΣ TV, οπότε πηγαίνει στη διοίκηση χωροφυλακής της  Λάρισας για να καταθέσει για τη νύχτα του φόνου.

Ο Γρηγόρης περιμένει με αγωνία να μάθει αν η κατάθεσή της θα στείλει ξανά τον πατέρα του στη φυλακή, ενώ η Κυριακούλα ξεσπά οργισμένη στον άντρα της που συναντήθηκε με τη Στάσα.

Η Αλεξάνδρα και ο Ατζαλίνας πηγαίνουν στη χωροφυλακή για να μάθουν τι έγινε και έρχονται αντιμέτωποι με μια μεγάλη έκπληξη, ενώ ο Στασινόπουλος αναγκάζεται να υποχωρήσει στην επιθυμία της Φιλιώς για το προξενιό με τον Γρηγόρη. Μετά τα όσα έχουν γίνει, η Ιουλία θα συναντήσει για πρώτη φορά τον Γιωργίκη και τον γιο του τον Χρήστο σε μια σπαρακτική τους στιγμή…

 

Το Προξενιό της Ιουλίας: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Αυτή η σειρά θα πάρει τη θέση της μετά το τέλος του από τον ALPHA

Μεξικό F1: Ο Max Verstappen αλά Desperanto

ANT1: Ψάχνουν συμμετέχοντες για μουσική εκπομπή