Ο ασκός του Αιόλου ανοίγει στη σειρά του ALPHA, Το Προξενιό της Ιουλίας όταν ο Προβιός μαθαίνει όλη την αλήθεια για τον Γρηγόρη και την Ιουλία και τότε το τέρας ξυπνάει μέσα του και κανείς δεν μπορεί να τον σταματήσει.

Ο εφιάλτης στο αρχοντικό τώρα αρχίζει.

Μετά την αποκάλυψη του μυστικού της Ιουλίας, ο Γιωργίκης ζητά εκδίκηση, χωρίς κανείς να μπορεί να τον σταματήσει. Ουρλιάζει στην Ιουλία και τη χτυπά ενώ ηΧάδω προσπαθεί να προστατεύσει το μωρό και η Στεφανία την Ιουλία. Η Ιουλία πέφτει στα χέρια του κι εκείνος αρχίζει να τη χτυπάει με λύσσα, με χέρια και με πόδια. «Μου έκανες και τη δύσκολη και τραβιόσουνα με αυτόν και κάνατε ότι δεν γνωριζόσαστε», συνεχίζει να φωνάζει. «Με ατίμασες ξετσίπωτη». Η Στεφανία δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να τον σταματήσει. Κι ενώ ο Στασινόπουλος απουσιάζει, η Στάσα αντιλαμβάνεται, έστω και αργά, ότι η κόρη της είναι σε κίνδυνο. Η Χάδω μετά από τις τελευταίες συνταρακτικές εξελίξεις στο αρχοντικό Προβιού, αποφασίζει να κάνει το μεγάλο βήμα και να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα, όμως η ευκαιρία να το πραγματοποιήσει θα της έρθει από εκεί που δεν το περιμένει.

Παράλληλα, η επίσκεψη της Στάσας στο αρχοντικό θα τη φέρει αντιμέτωπη με τις επιλογές της και θα την οδηγήσει σε αδιέξοδο. «Κόρη μου! 7ι έγινε; 7ι σου έκανε;», τη ρωτάει έντρομη μόλις την αντικρίζει, αλλά ξέρει πολύ καλά τι έχει συμβεί. Ακόμη και τώρα όμωs δεν παίρνει την κόρη της από εκεί μέσα.
Η Κυριακούλα στο μεταξύ, προσπαθεί να τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες που υπάρχουν μετά τον θάνατο του Στράτου Ραζίνη και μια από αυτές είναι να προτρέψει την κόρη της να αποφασίσει να κάνει το μεγάλο βήμα. «Μια χαρά παιδί είναι ο Άλκης. Μη φοβάσαι να δεσμευτείς. Παντρέψου να μου δώσεις κι εμένα αυτή τη χαρά να σε δω νυφούλα», της τονίζει.

Στο μεταξύ, η Ζανέτ που βρίσκεται σε δύσκολη θέση μετά την απειλή που δέχτηκε από τον Σωτηράκη, δηλώνει πως δεν τον φοβάται και θα κάνει αυτό που πρέπει. Ο Ζαφείρης όμως, που έχει αντίθετη άποψη, την πιέζει να μαζευτεί για να προφυλάξει τον εαυτό της αλλά και τον φιλοξενούμενό τους. Κι ενώ η κατάσταση στο αρχοντικό συνεχώς χειροτερεύει για την Ιουλία, ο Χρήστος προσπαθεί επανειλημμένως να επικοινωνήσει μαζί της τηλεφωνικά, χωρίς επιτυχία, γεγονός που του προκαλεί μεγάλη ανησυχία και αναστάτωση.

Το Προξενιό της Ιουλίας: Δείτε το τρέιλερ