Η Ειρήνη πάει στο χωριό και συναντάει τη Δώρα στη σειρά Το Μυστικό της Πεταλούδας, που της λέει πως ο Μάρκος είχε πάει εκεί πριν καιρό και ρωτούσε για τη Βαγγελιώ. Την ίδια ώρα ο Νικόλας πάει στο τμήμα και λέει στον Μάρκο ότι θέλει ν΄ αναλάβει την υπεράσπιση του. Η Εύα συναντιέται με τη Χριστίνα και της δίνει το σκουλαρίκι που βρήκε δίπλα στον καναπέ, νομίζοντας πως είναι δικό της.

Η Χριστίνα το δείχνει στον Άρη, που καταλαβαίνει πως είναι της Λίλιαν. Εντωμεταξύ, ο Χριστόφορος λέει στη Μαρκέλλα να πάει απ΄ το σπίτι του, αλλά, έρχεται η Αλεξία και τους βλέπει καθισμένους δίπλα δίπλα στον καναπέ. Η Μάρω ρωτάει την Αλεξία, αν ο Χριστόφορος έχει ξαναγίνει βίαιος μαζί της. Αυτή λέει όχι, αλλά, η Μάρω είναι ανήσυχη. Η Αλεξία λέει στον Χριστόφορο πως αν της επιτεθεί ξανά, θα πάρει τον γιο τους και θα φύγει, αλλά, αυτός την απειλεί να μην τολμήσει να το κάνει. Ο Άρης λέει στη Λίλιαν πως η Εύα βρήκε το σκουλαρίκι της στο σπίτι και τη ρωτάει αν κοιμήθηκε μαζί με τον Θέμη.
Η Ειρήνη επιμένει πως ο Μάρκος τους κρύβει κάτι και είναι αποφασισμένη να βρει τι. Παράλληλα, η Μαρκέλλα λέει στον Φίλιππο πως θα αρχίσει να σκαλίζει πάλι για το θάνατο της Άννας για να βρει ποιος ευθύνεται γι΄ αυτό. Ο Φίλιππος ανήσυχος, την προειδοποιεί πως μπορεί να είναι επικίνδυνο…

 

Το Μυστικό της Πεταλούδας: Δείτε το τρέιλερ του OPEN

Όλες οι ειδήσεις

Νίκος Κοκλώνης: Θα παρουσιάζει (και) το Fame Story σε αυτόν τον τηλεοπτικό σταθμό-Δεν θα είναι στο OPEN!

Viral: 89χρονος ομογενής έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και «ρίχνει» το TikTok

Survivor All Star: Ο Λιανός «καρφώνει» τους δημοσιογράφους της παραγωγής-«Αυτό είναι αντισυναδελφικό»!