Ο Θέμης στη σειρά Το Μυστικό της Πεταλούδας, πάει στη Λίλιαν σε μια προσπάθεια να την μαλακώσει, αλλά αυτή θέλει να τηλεφωνήσει στην Εύα να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση.

Ο Θέμης προσπαθώντας να την εμποδίσει τη ρίχνει κάτω και η Λίλιαν έχει αιμορραγία και χάνει το παιδί. Ο Μάρκος ζητάει συγγνώμη από την Ειρήνη που πήρε τον φάκελο της υπόθεσης από το γραφείο της, αλλά της ξεκαθαρίζει ότι είναι αποφασισμένος να ψάξει να βρει τον Κυριάκο.

Η Ειρήνη νιώθει τύψεις που δεν μπορεί να πει στον Μάρκο ότι ο Χριστόφορος είναι ο Κυριάκος και το αναφέρει στον Φίλιππο. Ο Χριστόφορος ρωτάει τον Φίλιππο αν έχει το νούμερο του κινητού που χρησιμοποιούσε ο Χρυσοχόου έξι χρόνια πριν. Ο Φίλιππος το βρίσκει και τον ρωτάει τι έχει σκοπό να κάνει. Η Ειρήνη γυρίζει σπίτι της με τον φάκελο της υπόθεσης και ο Αρίστος τον βλέπει θορυβημένος.

Η Λίλιαν μαθαίνει πως έχασε το παιδί της και κατηγορεί τον Θέμη γι’ αυτό, ενώ η Εύα προσπαθεί να πάρει τηλέφωνο όλο το βράδυ τον Θέμη και ανησυχεί επειδή το ‘χει κλειστό. Η Κρίστια πάει στον Μάρκο επειδή νιώθει τύψεις που είναι αναγκασμένη να του κρύψει την αλήθεια για τον πατέρα του κι αυτός της λέει πως θα πάει στη Βηρυτό να μάθει πού βρίσκεται ο Κυριάκος.

 

Το Μυστικό της Πεταλούδας: Κάθε απόγευμα στο OPEN