Το μυστικό της πεταλούδας συνεχίζει να μας κρατάει συντροφιά καθημερινά αυτές τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Η σειρά του Open που δοκιμάστηκε επιτυχημένα στην Κύπρο σημειώνει πολύ καλά νούμερα στην τηλεθέαση.

Οι εξελίξεις όμως θα είναι ραγδαίες στα επόμενα επεισόδια με τον Δώρο και τον Χριστόφορο να έρχονται πρόσωπο με πρόσωπο.

Το μυστικό της πεταλούδας: Έτσι αποκαλύπτει τα πάντα ο Δώρος

Ο Χριστόφορος πάει στο Δώρο και τον αναγκάζει να του τα ομολογήσει όλα για τον Ηλία και τον εκβιασμό του.
Ο Μάρκος ψάχνει στο ίντερνετ πληροφορίες για τον Παύλο, ενώ ο Παύλος πάει στο σπίτι της Κρίστιας και της δίνει ένα δώρο απ΄ τη Χλόη για καλό ταξίδι. Όταν η Κρίστια ανοίγει το κουτάκι, την περιμένει μια έκπληξη.

Η Έλενα ακολουθεί την Ειρήνη και βλέπει πού μένει. Ψάχνει να βρει σε ποιον αντιστοιχεί η διεύθυνση και μαθαίνει για το μαγαζί της Σοφίας. Η Μαρήλια βρίσκει πού μένει η Χριστίνα και πάει να της εξηγήσει ότι δεν τρέχει τίποτα μ΄ αυτήν και τον Άρη.

Ο Χριστόφορος πάει στο σπίτι του στη Λευκωσία και τον κατακλύζουν οι αναμνήσεις, ενώ ο Δώρος αναγκάζεται να πει στη Λουίζα τι έχει γίνει με τον Ηλία.

Ο Δώρος λέει στη Λουίζα για το μπλέξιμο που έχει με τον Ηλία και της λέει να φύγουν με τον Άρη για να είναι ασφαλείς. Την ώρα που μιλάνε, τηλεφωνεί στη Λουίζα ο Θέμης και ο Δώρος αγριεύει και πάει να της αρπάξει το κινητό απ΄ το χέρι.

Το βράδυ, ο Χριστόφορος περιπλανιέται στην πόλη και προσπαθεί να βάλει σε τάξη το μυαλό του σε σχέση μ΄ αυτά που έκανε ο Δώρος και για το τι πρέπει να κάνει από δω και πέρα.

Η Έλενα πάει στο μαγαζί της Σοφίας και γνωρίζει τη Σοφία. Είναι φιλική μαζί της και της πιάνει την κουβέντα για να πάρει πληροφορίες για την Ειρήνη.

Ο Ηλίας πάει στο σπίτι του Δώρου και τον ρωτάει ποιος ήταν αυτός που ήταν μαζί του και τον πήρε τηλέφωνο στο κινητό. Ο Άρης, που έχει βγει απ΄ την πίσω πόρτα, έχει κρυφτεί και τους ακούει.

Όλες οι ειδήσεις

Πάολα: Η κόρη της μεγάλωσε και σαρώνει στο Instagram!

Σασμός: Μαζί διακοπές πασίγνωστες πρωταγωνίστριες – Εκεί είναι

Kαταστράφηκε ολοσχερώς η Pagani Zonda 760 LH του Lewis hamilton σε τροχαίο δυστύχημα πριν λίγες ώρες