Η Σοφία πάει έξω απ΄ το σπίτι της Εύας στη σειρά Το Μυστικό της Πεταλούδας, αλλά, αντί για την Εύα συναντάει τον Θέμη. Ο Χριστόφορος λέει στον Στέφανο και στην Ειρήνη ότι ο Κυριάκος Βασιλείου ήταν φίλος του στο Λίβανο, αλλά, χάθηκαν πριν χρόνια. Ο Στέφανος δεν τον πιστεύει και γίνεται έξαλλος μαζί του. Ο Θέμης λέει στη Λίλιαν ότι η Εύα γύρισε, αλλά, δεν της λέει τι έκανε.

Εντωμεταξύ, η Εύα πάει να βρει την Αλεξία μήπως μάθει γιατί συνέλαβαν τον Μάρκο για την απόπειρα εναντίον του Χριστόφορου, ενώ ο Χριστόφορος φεύγει απ΄ το νοσοκομείο πριν του δώσουν εξιτήριο.

Η Σοφία λέει στην Ηλέκτρα ότι γνώρισε τον Θέμη Κασσιμάτη, ενώ ο Στέφανος ανακαλύπτει ότι η Αμάλα με τον Σταύρο δεν πήγαν σχολείο και δεν ξέρει κανείς που είναι. Η Εύα ρωτάει τον Χριστόφορο γιατί δεν είπε στην αστυνομία ότι τον μαχαίρωσε αυτή κι όχι ο Μάρκος. Ο Στέφανος με τον Νικόλα ψάχνουν τα παιδιά και μαλώνουν. Ο Στέφανος του λέει να σκεφτεί κάποιο μέρος που μπορεί να άρεσε στον γιο του να πηγαίνει.

Η Μάρω παρακαλεί τον Χριστόφορο να συγχωρέσει την Αλεξία και να κάνουν μια προσπάθεια να τα βρουν για χάρη του παιδιού. Ο Χριστόφορος της το υπόσχεται, αλλά, έχει άλλο σχέδιο στο μυαλό του. Την ίδια ώρα, η Εύα έχει τύψεις για τη σύλληψη του Μάρκου. Θέλει να τον βοηθήσει χωρίς να εκτεθεί η ίδια, αλλά, δεν ξέρει πως. Ο Φίλιππος ρωτάει την Ειρήνη πώς βρέθηκε στο σπίτι της Βαγγελιώς στο χωριό και συνέλαβε το Μάρκο. Αυτή του λέει πως ψάχνει τη Βαγγελιώ να της πει ότι ο γιος της ζει. Ο Φίλιππος το ακούει άναυδος.

 

Το Μυστικό της Πεταλούδας: Δείτε το τρέιλερ του OPEN

Όλες οι ειδήσεις

Γιώργος Λιανός: Συμπαρουσιαστής με την Σκορδά; Αφοπλιστική απάντηση!

Για αυτό θέλει τον Πισάρο ο Αλμέιδα!

Survivor All Star τελικός: Η «σπόντα» Τριαντάφυλλου για Μαριαλένα «Είναι τυχερή»