Το Μυστικό της Πεταλούδας: Αυτό είναι το παρελθόν που στοιχειώνει!- Οι Ελισάβετ Μουτάφη, Γιώργος Νινιός και Κατερίνα Μισιχρόνη ερμηνεύουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους της σειράς του ΡΙΚ, που προβλήθηκε στην Κύπρο για δύο σεζόν, από το 2020 έως το 2022. Η σκηνοθεσία είναι του Σταύρου Ποταμάρη και το σενάριο της Άντας Γκουρμπαλή, και εμφανίζονται πολλοί ακόμα ηθοποιοί, τόσο από την Ελλάδα όσο και από την Κύπρο.
Πριν από 25 χρόνια η Βαγγελιώ (Ελισάβετ Μουτάφη), έχοντας μαζί της τον 5χρονο γιο της και την ενός έτους κόρη της, επιχείρησε απελπισμένα, αλλά μάταια, να δραπετεύσει από το βίαιο άντρα της Κυριάκο (Γιώργος Νινιός). Η συμπλοκή είχε μοιραία κατάληξη, καθώς ο γιος της Μιχάλης πνίγηκε στη θάλασσα, ενώ η κόρη της Ειρήνη οδηγήθηκε σε ίδρυμα. Η ίδια η Βαγγελιώ αναγκάστηκε να φύγει στο εξωτερικό.
Σήμερα, η μοίρα παίζει ξανά το παιχνίδι της και υποχρεώνει τη Βαγγελιώ να επιστρέψει στην Κύπρο με τη νέα της οικογένεια καιτο νέο όνομα που πια χρησιμοποιεί…

Ως Εύα, λοιπόν, φτάνει στην πόλη όπου μεγάλωσε κι έζησε ευτυχισμένα χρόνια αλλά και πολλά τραγικά γεγονότα. Μοιραία, ξυπνούν μέσα της φαντάσματα του παρελθόντος και επανέρχονται μνήμες ξεχασμένες που καραδοκούν να εκδικηθούν και να εξιλεωθούν. Ο πόνος που εξακολουθεί να νιώθει ζητά εκδίκηση και κανείς δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο της.

Ωστόσο, και ο πρώην άντρας της έχει αλλάξει επίσης ταυτότητα και είναι πλέον ο Χριστόφορος Ξένος. Ένας διακεκριμένος αρχιτέκτονας, παντρεμένος με μια νεότερή του γυναίκα, την Αλεξία (Κατερίνα Μισιχρόνη). Το βίαιο παρελθόν του, όμως, επιστρέφει και απειλεί να ανατρέψει κάθε σχέση και δεδομένο. Η ζωή έχει για όλους άλλα «γραμμένα». Μυστικά που στοιχειώνουν Θα φανερωθούν και τίποτα δεν Θα μείνει το ίδιο. Εκεί, στο νανούρισματης πεταλούδας, ο κάθε στίχος Θα κρύβει και ένα μυστικό… Άλλωστε, τα μυστικά και το θαμμένο παρελθόν έχουν την τάση νο αποκαλύπτονται.

Το Μυστικό της Πεταλούδας: Δείτε το τρέιλερ του OPEN

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Προκαλεί την Βασιλική η Καλλιόπη-Την κατηγορεί ότι εκείνη όπλισε το χέρι του Μαθιού!

O Cristiano Ronaldo προκαλει χαμο στα social με τα οπίσθια του yacht των 16,5 εκατομμυρίων ευρώ

Αυτή η νύχτα μένει: Στρατής και Χρήστος αντιμέτωποι για τελευταία φορά-Νεκροί και οι δύο;