Το μυστικό της πεταλούδας: Χωρίς τέλος συνεχίζονται οι ανατροπές στην δραματική σειρά του OPEN που έχει κερδίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και πρωταγωνιστεί στην απογευματινή ζώνη!

Η σειρά αναμένεται να συνεχιστεί όλο τον Αύγουστο με τα επεισόδια της δεύτερης σεζόν.

Τι θα δούμε όμως στο τελευταίο επεισόδιο της πρώτης σεζόν που μας καθήλωσε, το οποίο θα προβληθεί την Τετάρτη 16 Αυγούστου;

Ο Θέμης καταλαβαίνει απ΄ την αντίδραση της Σοφίας ότι ξέρει πού έδωσαν για υιοθεσία τη Δέσποινα και την πιέζει να του πει.
Ο Χριστόφορος λέει στον Αντρέα ότι δε μπορεί να πάει μαζί του και με τη Μαρκέλλα στην Αθήνα κι ο μικρός ταράζεται πολύ.
Η Μαρκέλλα προσπαθεί να πείσει τον Χριστόφορο να πάει μαζί τους, αλλά, αυτός είναι αποφασισμένος να περιμένει το Γιάννο, σίγουρος πως είναι κάπου κοντά και σύντομα θα κάνει την κίνηση του.

Ο Στέφανος με την αστυνομία συνεχίζουν να ψάχνουν παντού το Γιάννο, αλλά, αυτός είναι άφαντος.
Η Ειρήνη πάει στην Εύα και της δείχνει τη φωτογραφία της Ηλέκτρας με το μωρό και η Εύα αναγνωρίζει τη Δέσποινα.
Η Ειρήνη πάει και το λέει στον Φίλιππο, αυτός, όμως, έχει φτάσει ήδη στο συμπέρασμα πως η Ειρήνη πρέπει να είναι η Δέσποινα.
Ο Φίλιππος λέει στον Χριστόφορο πως η Σοφία κι ο Αρίστος παραδέχτηκαν πως η Ειρήνη είναι η Δέσποινα. Ο Χριστόφορος άναυδος δε μπορεί να πιστέψει ότι είναι αλήθεια.

Η Χριστίνα ανακοινώνει στο Θέμη και στην Εύα ότι θα πάει στην Αθήνα μαζί με το Θέμη.

Η Λουίζα πάει να χαιρετίσει το Θέμη κι αυτός της λέει πως η Χριστίνα θα πάει μαζί του στην Αθήνα. Η Λουίζα το λέει στον Άρη και του λέει πως αν θέλει να ζητήσει απ΄ τη Χριστίνα να μείνει, πρέπει να το κάνει τώρα.

Η Ειρήνη πάει σπίτι της κι ακούει τον Αρίστο με τη Σοφία να μιλάνε και σιγουρεύεται πως είναι η Δέσποινα. Φεύγει πολύ ταραγμένη και πάει στο σπίτι της Βαγγελιώς στο χωριό.

Στο μεταξύ ο Στέφανος κι η αστυνομία συνεχίζουν να ψάχνουν τον Γιάννο και ο Χριστόφορος τηλεφωνεί στην Εύα και της λέει να πάει απ΄ το σπίτι του γιατί έχει να της πει κάτι πολύ σημαντικό.

Δείτε επίσης: 

Αντώνης Ρέμος: Τέλος τα ψέματα – Κριτής σε αυτό το reality!

Κατερίνα Ζαρίφη: Τέλος από το MEGA – Εκεί πάει με εκπομπή έκπληξη;

ΣΚΑΙ: Τέλος απο την Φαίη Σκορδά – Πάει στη Τσολάκη!