Ένα επεισόδιο της καταπληκτικής σειράς της ΕΡΤ, Τα Νούμερα, δεν θα προβληθεί συγκεκριμένα την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου αφού λόγω της Εθνικής επετείου στη θεση της θα προβληθεί η ταινία «ΚΟΝΤΣΕΡΤΟ ΓΙΑ ΠΟΛΥΒΟΛΑ» και «ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ».
Τα Νούμερα μαζί με όλο το team θα επιστρέψουν κανονικά την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου.

Τι θα δούμε απόψε
Ο Φοίβος καλεί στη «Μάντρα» τον Χρήστο Νικολόπουλο με την παρέα του, την Πίτσα Παπαδοπούλου και τον Στέλιο Διονυσίου. Ο Τζόναθαν και η Δανάη, λένε στο Φοίβο ότι δεν έχει την αυθεντική λαϊκότητα που χρειάζεται για να τους υποδεχτεί. Εκείνος κάνει τα πάντα για να τους αποδείξει το αντίθετο. Στο απολύτως άλλο άκρο, ο Μενέλαος γυρίζει σε βίντεο κλιπ μια πολιτικώς ορθή εκδοχή του «Φούμα-Φούμα». Ο Θανάσης γίνεται μανιώδης vegan και τσακώνεται άγρια με τον προμηθευτή κρεάτων της «Μάντρας» (Απόστολος Γκλέτσος) τον οποίον ερωτεύεται σφόδρα η Κίρμπυ, εκείνος όμως κεραυνοβολείται από την Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους που έρχεται τυχαία στο μαγαζί. Ο Χάρης είναι πεπεισμένος πως ο Διονυσίου δεν είναι αυτό που δείχνει και η Παπαδοπούλου λέει τον καφέ στη Δανάη και αυτά που βρίσκει δεν της πολυαρέσουν. Τέλος, η Αντιγόνη που είναι φανατική του Καζαντζίδη θέλει να χαλάσει το λάιβ θεωρώντας πως ο Νικολόπουλος δεν του φέρθηκε σωστά. Ευκαιρία για τον τελευταίο να ανοίξει την καρδιά του. Αν φυσικά το λάιβ γίνει: κάποιος -τελευταία στιγμή- κλέβει το αγαπημένο μπουζούκι του Νικολόπουλου-κι εκείνος αδυνατεί να παίξει χωρίς αυτό.

Τι θα δούμε την επόμενη Παρασκευή 21/10/2021
Ο Φοίβος ανακαλύπτει πως η μικρή Χλόη έχει γίνει πολύ γνωστή TikToker και έχει πιάσει διαδικτυακή φιλία με τη δημοφιλή νέα τραγουδίστρια Joanne, περσινή νικήτρια στο THE VOICE. Αισθάνεται ότι δεν έχει καμιά σχέση με το παρόν, με τη νέα μουσική πραγματικότητα- και αποφασίζει να καλέσει τη Joanne στη Μάντρα. Αυτή όμως πάει «πακέτο» με έναν αλαζονικό νεαρό μάνατζερ (Διονύσης Ατζαράκης), ο οποίος απαιτεί όλο και πιο παράλογα πράγματα και έρχεται σε συνεχείς συγκρούσεις με τον Τζόναθαν. Η Δανάη δεν βλέπει με καθόλου καλό μάτι την άφιξη της νέας τραγουδίστριας και φοβάται ότι ο Φοίβος αρχίζει και την αγνοεί. Ο Θανάσης αγοράζει έναν αρχαίο κινέζικο αστρολογικό χάρτη απ’ το dark web και διατείνεται πως μπορεί να διαβάσει το μέλλον όλων των φίλων του στη «Μάντρα». Αυτό που βλέπει για τον Άλεξ του προκαλεί τρόμο-και προσπαθεί να το αποτρέψει. Τέλος, ο Χάρης βγαίνει ραντεβού με μια φίλη της Κίρμπυς, τη Ντορίνα. Τα πράγματα όμως δεν πηγαίνουν καθόλου καλά. Όλα τελειώνουν με ένα εκρηκτικό live που ο Φοίβος έχει την ευκαιρία να δει με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον-και τη σχέση του με την κόρη του.

Τα Νούμερα: Δείτε το αποψινό τρέιλερ!

Όλες οι ειδήσεις

Maestro: Χαμός στο Twitter με τον Παπακαλιάτη – Τι γράφουν οι χρήστες

Στόπερ 4 εκατ. ευρώ «φέρνει» ο Μαρσέλο στον Ολυμπιακό!

Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα: Άγγελος και Βέλη με νευρικό κλονισμό-Η Καίτη σε άλλη αγκαλιά;