Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για το παρελθόν της Άννας και μυστικά που στρέφουν τις υποψίες για την εξαφάνισή της σε διαφορετικά πρόσωπα, έρχονται στα επόμενα επεισόδια της συναρπαστικής σειράς μυστηρίου του MEGA, «Σκοτεινή θάλασσα». Ένα εκλεκτό καστ ηθοποιών ερμηνεύει τους χαρακτήρες της σειράς, η οποία συνδυάζει το κοινωνικό δράμα με στοιχεία ψυχολογικού θρίλερ. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο βραβευμένος Γρηγόρης Καραντινάκης και το σενάριο ο Ζαχαρίας Μαυροειδής, ο Σπύρος Κρίμπαλης και ο Κωστής Σαμαράς. Ο Παύλος Παυλίδης ερμηνεύει το τραγούδι τίτλων της «Σκοτεινής Θάλασσας» σε στίχους και μουσική δική του. Επίσης έχει συνθέσει την πρωτότυπη μουσική και έχει αναλάβει τη μουσική επιμέλεια της σειράς.

Επεισόδιο 7 (Δευτέρα 24 Ιανουαρίου, στις 22:40)

«Κρυφός έρωτας»

Ο Χρήστος βγαίνει από το νοσοκομείο και προσπαθεί να διασταυρώσει το ενδεχόμενο η Άννα να ήταν έγκυος όταν εξαφανίστηκε. Η Ναταλία δεν του το επιβεβαιώσει και προσπαθεί να συγκαλύψει και δικά της μυστικά.

Η Σμαρώ συλλαμβάνει τον Νίκο με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας για τα κομμένα φρένα του αμαξιού του Χρήστου. Η πράξη του Νίκου προκαλεί τεράστια ρήξη ανάμεσα στον Σάββα και την Όλγα.

Στο εργοστάσιο, ο Ηρακλής και η Ξένια ξεκινάνε διαπραγματεύσεις με τους εργαζόμενους για περικοπές.

Επεισόδιο 8 (Τρίτη 25 Ιανουαρίου, στις 22:40)
«Γονίδια»

Ο Χρήστος ερευνά το ενδεχόμενο η Άννα να είναι στη Ρωσία όταν η Σμαρώ τού αποκαλύπτει το ενδεχόμενο ύπαρξης εραστή. Η αναζήτηση του πιθανού τρίτου προσώπου τούς οδηγεί στα χνάρια ενός πρώην συναδέλφου τους στο εργαστήριο.

Η Όλγα θα έρθει σε σύγκρουση με τους εργάτες στο εργοστάσιο. Η ίδια προσπαθεί να τους πείσει να μην κάνουν πίσω στις απαιτήσεις της Ξένιας και του Ηρακλή. Η κρυφή σχέση της Ροδιάς και του Κωστή φτάνει σε αδιέξοδο καθώς βγαίνουν στο φως νέα μυστικά σχετικά με την Άννα.