Πανικό αναμένεται να προκαλέσουν τα επόμενα επεισόδια του 3ου κύκλου της σειράς Σασμός που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό

Σασμός: Τέλος Λεμονιά – Τόλης – Η Αργυρώ εκβιάζει τη Θοδώρα

Συντάκτης: Στέφανος Μάργαρης

Τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός.

Πανικό αναμένεται να προκαλέσουν τα επόμενα επεισόδια του 3ου κύκλου της σειράς Σασμός που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό και αποτελεί τον βασιλιά στην τηλεθέαση της prime time.

Η σειρά του Alpha διανύει ήδη την 3η της τηλεοπτική σεζόν, η οποία είναι πιο συναρπαστική από ποτέ κάτι που έχει αποδειχθεί από τα πρώτα κιόλας επεισόδια.

Σασμός: Τέλος Λεμονιά – Τόλης – Η Αργυρώ εκβιάζει τη Θοδώρα

Και το όνομα αυτής Λεμονιά! Είναι η νύφη που φέρνουν στον Τόλη για να τον αποκαταστήσουν και να πάψει να είναι μόνος στη ζωή.

«Ηθικός αυτουργός» του προξενιού δεν είναι άλλος από τον παπα-Μιχάλη. Ο Τόλης δεν είναι και πολύ πρόθυμος να προχωρήσει σε αυτή τη σχέση, ούτε όμως και η Λεμονιά, που άλλο δείχνει και άλλο είναι στην πραγματικότητα!

Στη συνάντηση γνωριμίας ο Τόλης βλέπει απέναντί του μια κοπέλα που δείχνει σεμνή, ενώ τα αδέλφια της είναι… Κρητίκαροι που θέλουν να προχωρήσει αυτός ο γάμος. Η Λεμονιά όμως αγαπά κάποιον άλλον και θα κάνει τα πάντα για να είναι μαζί του, ακόμα και αν πάει κόντρα στην οικογένειά της.

Την ίδια στιγμή, η Θοδώρα προσπαθεί να βοηθήσει τον Μανώλη να συνέλθει από την απώλεια του Νικηφόρου. Μια τυχαία συνάντησή της όμως με την Αργυρώ θα την κάνει να καταλάβει ότι η επιστροφή της στην Άνω Ποριά δεν θα γίνει τόσο εύκολα αποδεκτή.

Οι δύο κοπέλες ανταλλάσσουν βαριά λόγια. Η Αργυρώ τής λέει ότι δεν έπρεπε να επιστρέψει και πως θα το μετανιώσει, γιατί προξένησε πολύ μεγάλο κακό σε όλους!

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Βόμβα-Ο Αντρέας είναι Σταματάκης-Μαθιός και Αστέρης τα πρώτα του ξαδέλφια!

Η μάγισσα: Έγκυος η Γερακίνα – Άγρια κόντρα με την πεθερά της

Το Προξενιό της Ιουλίας: Ο Γρηγόρης στη φυλακή-Ο Στράτος παραδίνεται!

 

Exit mobile version