Όλοι οι Παπαδόπουλοι στη σειρά Ποιος Παπαδόπουλος, προσπαθούν να διαχειριστούν το νέο για την εγκυμοσύνη της Τζοάν, γεγονός που στέκεται αφορμή για νέες εντάσεις μεταξύ των ζευγαριών. Ο λόγος είναι πως η Περιστέρα και ο Γιάννης θεωρούν αδιαπραγμάτευτο το ότι ο γιος τους πρέπει να την παντρευτεί ενώ η Μελίνα και ο Αρίστος το ακριβώς αντίθετο.

Ο Γιάννης και η Περιστέρα μάλιστα αποφασίζουν να ανακοινώσουν κρυφά απ’ τους άλλους το νέο για την εγκυμοσύνη της κόρης του και στον Ράμο, πιστεύοντας ότι αυτός θα τους βοηθήσει.

Όμως, όταν ο άντρας μαθαίνει τα νέα, τόσο η δική του αντίδραση όσο και της Τζοάν φέρνει όλους τους Παπαδόπουλους αντιμέτωπους με μια νέα συνθήκη και έναν νέο συγκάτοικο στο εξοχικό. Τα νέα φτάνουν, όμως, και στο σπίτι του Παύλου, όπου η Βιβή για να αντέξει τη Λίλα φοράει ωτοασπίδες. Από την άλλη, ο άντρας, για να βοηθήσει, προσλαμβάνει τον Αρίστο σε ένα σουπερμάρκετ. Και μέσα σε όλα, στραβώνει και η δουλειά του Γιάννη με τα φέρετρα, καθώς κι αυτά φαίνεται ότι του βγήκαν λίγο… στραβά!

Οι μέρες περνούν και η συμβίωση των υπόλοιπων Παπαδόπουλων με την Τζοάν δεν πηγαίνει καλά. Παράλληλα, ο Αρίστος ξεκινάει δουλειά στο σουπερμάρκετ του Παύλου στο Κερατσίνι και βάζει τα δυνατά του να γίνει ευχάριστος και φιλικός, αλλά χωρίς μεγάλη επιτυχία. Στο μεταξύ, ο Ράμος εμφανίζεται στο σχολείο των παιδιών απαιτώντας από την κόρη του την Τζοάν να έρθει μαζί του.

Η κοπέλα αρνείται και όταν ο Ράμος πάει να αγριέψει αιφνιδιάζεται, καθώς η Τζοάν έχει τη συμπαράσταση όλων των συμμαθητών της. . Από την άλλη, η Λίλα κάνει επιχειρηματική πρόταση στη Μελίνα και την Περιστέρα να ανοίξουν δικό τους κατάστημα αποκλειστικά για τα «Από καρδιάς».

‘Υστερα από σκέψη, η τελευταία αποφασίζει να κάνει πρόταση , και στη Μάρθα και τη Ρούλα να συνεργαστούν. Την ίδια στιγμή, ο φίλος του Γιάννη, ο Αρτέμης, με τη βοήθεια της παλιοπαρέας, προσπαθεί να βρει τι θα κάνει με τα φέρετρα. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, τα αγόρια έχουν μια ιδέα για να ξαναφέρουν κοντά τον Αρίστο και τη Μελίνα…

 

Ποιος Παπαδόπουλος: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ΑΝΤ1