Όλοι πλέον γνωρίζουν την ενοχή του Άκη για τον φόνο του Κοσμά στη σειρά Παγιδευμένοι. Δεν έχουν όμως, στοιχεία στα χέρια τους. Μόνη τους ελπίδα να βρεθεί το κινητό του που έχει κρατήσει ο Άλεκος και πιθανότατα περιέχει ατράνταχτες αποδείξεις.

Πώς όμως θα μπορέσουν το πάρουν; Ο Αλέκος από την άλλη γίνεται έξαλλος με την αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε η Υβόννη. Ο ίδιος μονολογει πώς τόλμησε να το κάνει! Την ίδια στιγμή η Άννα θα δράσει με τον δικό της τρόπο για να τον παγιδεύσει, γεγονός που βρίσκει αντίθετο τον Δημήτρη.

Στην πραγματικότητα πάει να ψάξει για το τηλέφωνο του Ακη, ενώ βάζει κρυφά στο γραφείο και την Άννα. Ο Αλέκος αντιλαμβάνεται ότι κάτι συμβαίνει και γυρίζει πίσω αλλά βλέπει μόνο τον Μάρκο με μία κούτα στα χέρια!

Παράλληλα ο Αλέκος μέσα σε όλες τις παρανομίες του κάνει ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Όλοι προσπαθούν να τον παγιδεύσουν αλλά αυτή που θα τα καταφέρει κι έτσι θα πάρει την εκδίκησή της, είναι η Υβόννη που βοηθά την Άννα και τον Δημήτρη να τον συλλάβουν αφού θα ανακαλύψουν στο χρηματοκιβώτιό του και το κινητό με τις αποδείξεις για τον φόνο του Κοσμά. Μετά από όλα αυτά, οι ήρωες πρέπει να μαζέψουν τα κομμάτια τους, αλλά η ζωή συνεχίζεται και θα βρουν ξανά τον ρυθμό τους. 

Ο Δημήτρης αποφασίζει να πάει μόνος του διακοπές με το τροχόσπιτο. Στη διαδρομή όμως τον περιμένει μια ευχάριστη έκπληξη. Η Άννα εμφανίζεται μπροστά του και έτσι αποφασίζουν να δώσουν μια ευκαιρία στη σχέση τους που δοκιμάστηκε σκληρά. Λίγο καιρό μετά παντρεύονται σε μια ονειρευμένη παραλία με κουμπάρους τον Σταύρο και τον Ανδρέα και η ευτυχία τους πια μοιάζει ολοκληρωμένη.

Και οι δύο λάμπουν από χαρά και έχουν κοντά τους αγαπημένα πρόσωπα.

Εξι μήνες μετά τον γάμο, ο Δημήτρης δολοφονείται και μάλιστα τα στοιχεία δείχνουν ότι ένοχη είναι η Άννα…

 

Παγιδευμένοι: Δείτε το τρέιλερ του ΑΝΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Αυτή η νύχτα μένει: Η Σοφία καίει την Νίτσα-Αποκαλύπτει ότι εκείνη σκότωσε τον Νώντα!

Επική κίνηση Χάαλαντ σε μικρό φίλο της Γιουνάιτεντ που ζήτησε να βγει φωτογραφία μαζί του! (vid)

Μαύρο Ρόδο: Η Κύρα επιστρέφει και συμμαχεί με τον Θέμη-Έτσι τρελαίνεται η Αλεξία!