Ραγδαίες είναι για άλλη μία φορά οι εξελίξεις στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι», καθώς η ζωή των ηρώων ανατρέπεται συνεχώς από τη μια στιγμή στην άλλη.

Όπως, θα δούμε στη συνέχεια, πολύ δύσκολες ώρες περιμένουν τον Αλέκο Χατζή, διότι βρίσκεται στο στόχαστρο του αδίστακτου Ιάσωνα, ο οποίος, όπως σας αποκαλύψαμε, όχι μόνο δεν είναι γιος του, αλλά έχει βάλει και σκοπό ζωής να τον καταστρέφει.

Ο νεαρός δικηγόρος φέρνει στο φως κάποια στοιχεία από μία παλαιότερη υπόθεση, στην οποία είναι μπλεγμένος ο Αλέκος, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να έρχεται αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη.

Μετά την αποκάλυψη του Ιάσωνα, ο Χατζής σύμφωνα με το My Tv καταλήγει στη φυλακή. Το σοκ για τον μεγαλοδικηγόρο είναι τεράστιο. Του είναι αδύνατον να πιστέψει ότι ο άνθρωπος που είχε τόσο καιρό στο πλευρό του και πίστευε ότι είναι παιδί του έφτασε στο σημείο να τον στείλει πίσω από τα σίδερα της φυλακής.

Μάλιστα, κατηγορεί τον εαυτό του αλλά και την Υβόννη που δεν υποψιάστηκαν νωρίτερα τα σατανικά σχέδια του Ιάσωνα. Σε αυτή τη νέα περιπέτεια, ο Αλέκος έχει μία δυνατή σύμμαχο, η οποία δεν είναι άλλη από την Άννα. Ύστερα από την πρόσφατη συνεργασία τους, οι πρώην εχθροί έχουν έρθει κοντά και η δυναμική δικηγόρος αναλαμβάνει την υπεράσπισή του, δείχνοντάς του ποια γραμμή πρέπει να ακολουθήσουν για να αθωωθεί.

Μάλιστα, η κοπέλα τού υπόσχεται ότι θα κάνει τα πάντα για να τον σώσει από τη φυλακή και με αυτόν τον τρόπο να τον ευχαριστήσει που στάθηκε δίπλα της στις δύσκολες στιγμές που βίωσε με τον Δημήτρη. Ωστόσο, παρά τις προσπάθειές της, μία απρόσμενη ομολογία δυσχεραίνει τη-θέση του Αλέκου και συγχρόνως αθωώνει τον Ιάσωνα.

Την ίδια ώρα, η Υβόννη αισθάνεται μετανιωμένη για την εμπιστοσύνη που έδειξε στον αδίστακτο νέο και πιστεύει ότι κινδυνεύει και η ίδια από αυτόν. Έτσι, καταφεύγει τρομοκρατημένη στο σπίτι της Ειρήνης. Παράλληλα, ο Ιάσωνας συνεχίζει να έχει στο στόχαστρό του τον Δημήτρη, ο οποίος προσπαθεί να ανακαλύψει ποιος είναι ο κρυφός συνεργός του.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Παγιδευμένοι: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 7/6 spoiler: Θα συνεχίσει να είναι ομαδικό το παιχνίδι;

To Γκραν Πρι Φόρμουλα 1 στον Καναδά απειλείται από τη βροχή;

Ο Παράδεισος των Κυριών: Απόλυτη δυστυχία για Ντίνο και Αμαλία- Η Μιράντα τα αποκαλύπτει όλα!