Η απόφαση του Δημήτρη στη σειρά του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι, να μην υπογράψει το διαζύγιο θα προκαλέσει έκπληξη σε όλους αλλά περισσότερο στην Άννα, η οποία αισθάνεται διχασμένη. Στο μεταξύ, η σπείρα των αρχαιοκάπηλων επιτέλους εξαρθρώνεται, ενώ συλλαμβάνεται ο αρχηγός τους.

Η Αλεξάνδρα, απεγνωσμένη γι αυτό που έχει κάνει, ζητάει τη βοήθεια της Άννας. Η Αννα, με τη συνδρομή του Νίκου, μπλέκει σε μια ακόμη επικίνδυνη περιπέτεια για να βοηθήσει την κοπέλα αφού οι τρεις τους ξεφορτώνονται το πτώμα του δολοφόνου του Γιώργου. Μέσα σε όλα, η Αγγελική βρίσκει έκπληκτη την παραίτηση του Σταύρου στο γραφείο του. Αυτό, σε συνδυασμό με το ότι δεν τον βρίσκει πουθενά, της δημιουργεί μεγάλη ανησυχία. Ο Δημήτρης είναι καθησυχαστικός και της λέει ότι εξαφανίζεται όταν περνάει δύσκολα.

Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, η αιχμαλωσία του Σταύρου συνεχίζεται. ενώ τα νέα για τον θάνατο του Γκρεγκόρ κάνουν τους απαγωγείς του ακόμη πιο επικίνδυνους…

Ο Δημήτρης με τον Ανδρέα θεωρούν ότι ο Σταύρος έχει επιλέξει να πάρει απόσταση από τους πάντες και να πενθήσει μόνος του. Πιστεύουν λοιπόν ότι μπορεί να βρίσκεται κάπου απομονωμένος σε μια προσπάθεια να κρύψει τον πόνο του από τους άλλους. Όμως δεν εμφανίζεται ούτε στην κηδεία του Γιώργου κι αυτό κάνει την Αγγελικη να ανησυχεί ακόμη περισσότερο. Την κυριεύει πανικός και τον αναζητά με μανία. Σε αυτές τις στιγμές αγωνίας έχει στο πλευρό της την Αννα, τον Δημήτρη και τον Ανδρέα, οι οποίοι προσπαθούν να την καθησυχάσουν και να της εξηγήσουν ότι ίσως ο Σταύρος χρειάζεται χρόνο και χώρο, όπως συνέβη και όταν έχασε την αδελφή του, Κατερίνα.

Αργότερα ο Δημήτρης έχει μια εκρηκτική συνάντηση με τον Αλέκο στο γραφείο του. Εκεί Θα συναντήσει τη Μελίνα αλλά και τον Ιάσονα, ο οποίος του αφήνει κάποια υπονοουμενα σε σχέση με την Αννα. Παράλληλα, η Αγγελική συνεχίζει να ψάχνει απεγνωσμένα τον Σταύρο, ο οποίος εξακολουθεί να μη δίνει σημεία ζωής. Η Άννα, ανήσυχη κι εκείνη για την εξαφάνιση του Σταύρου, ζητάει τη βοήθεια του Γεράσιμου. Ο Δημήτρης, όμως, σε ένα ξέσπασμα ανησυχίας και ζήλιας, ζητάει από την Αννα να ξεχάσει τα σχέδια που έχει στο μυαλό της γιατί κινδυνεύει… Η αποκάλυψη του πτώματος του Γκρεγκόρ Θα ανοίξει τον ασκό του Αιόλου. Η αλήθεια δεν θα αργήσει να αποκαλυφθεί.

 

Παγιδευμένοι: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 24/4 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 4η ασυλία;

Ειδική βαφή Ferrari F1 στο GP Μαϊάμι: Η Ferrari σε μπλε αποχρώσεις αντί για κόκκινο

Η Γη της Ελιάς: Τέλος η Θεοδώρα- Ο Μιλτιάδης τη διώχνει από το σπίτι