Τη στιγμή που ο Δημήτρης βγάζει την Άννα από το κρατητήριο για την επίθεση κατά του Αλέκου στη σειρά Παγιδευμένοι, ο Αλέκος πιέζει τον Σταύρο να συντάξει την πρότασή του για το κατηγορητήριο που θα ενοχοποιεί τη νεαρή δικηγόρο ενόψει της δίκης της. Ο Σταύρος προσπαθεί να κερδίσει χρόνο, αλλά η προθεσμία εκπνέει. Στο μεταξύ οι έρευνες για ταν αλλαγή των στοιχείων στη Σήμανση που ενοχοποιούν τον Δημήτρη συνεχίζονται. Η Κάλια θα βρεθεί στο στόχαστρο των ερευνών. Η ερευνήτρια με δάκρια στο μάτια λέει στον Δημήτρη ότι κάποιος θέλει να τον παγιδέψει αλλά δεν είναι εκείνη.

Ο Δημήτρης είναι σχεδόν σίγουρος ότι η Κάλια δεν είναι αυτή που παραποίησε τα αποτελέσματα της Σήμανσης. Πηγαίνει στο γραφείο του στην εισαγγελία, όπου τα πάντα είναι στη θέση τους. Βρίσκει τον Ανδρέα και του ζητά να δουν το υλικό από τις κάμερες.

Πράγματι, βλέπουν τον Ηλία. Οταν ο Δημήτρης τηλεφωνεί στην Αννα, εκείνη είναι έξω από το σπίτι του δολοφόνου. Τη ρωτά τι κάνει εκεί και εκείνη του απαντά ότι πήγε από ένστικτο!

Πηγαίνει και τη βρίσκει. Σε λίγο ο Ηλίας παίρνει το αυτοκίνητό του. Εκείνοι τον ακολουθούν. Στη διαδρομή όμως τους αντιλαμβάνεται και αρχίζει να αναπτύσσει ταχύτητα. Οταν εγκλωβίζεται στην κίνηση, βγαίνει από το αυτοκίνητο κι αρχίζει να τρέχει. Τρέχουν κι εκείνοι στο κατόπι του. Ο Ηλίας τότε του φωνάζει ότι δεν πρόκειται να μπει στη φυλακή και πέφτει στις ρόδες ενός φορτηγού. Ο θάνατός του είναι ακαριαίος και το ερώτημα ποιος τον έβαλε να σκοτώσει τον Άγγελο, μένει αναπάντητο!

Παγιδευμένοι: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ΑΝΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Κάνε ότι κοιμάσαι: Τι σχέση έχει ο Νικόλας με το νέο έγκλημα;

Ολυμπιακός: Παικταράς ο Ίσκο αλλά θα κούμπωνε στους πρωταθλητές;

Μαύρο Ρόδο: Χαμός με Κύρα και Βίκο-Τέλειωσαν τα ψέματα