Μπορεί λόγω του Μουντιάλ οι Παγιδευμένοι να κάνουν ένα μικρό διάλειμμα, η επιστροφή τους, όμως, στη μικρή μας οθόνη θα συνδυαστεί με πολλές ανατροπές.

Ο Αλέκος έχει υποσχεθεί στο γιο του ότι θα τον βοηθήσει να αποδράσει από τη φυλακή, με αντάλλαγμα να μην αποκαλύψει τα μυστικά που καίνε οχι μόνο τον ίδιο, αλλά και τους περισσότερους ήρωες της ιστορίας. Τα γεγονότα όμως τον προλαβαίνουν. Κάποιος θέλει νεκρό το γιο του κι επιχειρεί να τον δολοφονήσει, δηλητηριάζοντας τις σελίδες του βιβλίου που διαβάζει. Ο Άγγελος σώζεται, δίνοντας την ευκαιρία στον πατέρα του να κάνει πράξη την υπόσχεσή του. Ο Αλέκος οργανώνει την απόδρασή του από το νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται. Η μεγάλη στιγμή φτάνει, μόνο που η Άννα το καταλαβαίνει και μπαίνει κρυφά στο αυτοκίνητο με το οποίο το σκάει ο Άγγελος. Έξι ώρες μετά, ξυπνά χτυπημένη στο δάσος. Στα χέρια της κρατάει ένα όπλο, ενώ δίπλα της κείτεται νεκρός ο Άγγελος. Δεν ξέρει πού βρίσκεται, ούτε θυμάται τι έχει συμβεί. Φεύγει τρομαγμένη από το σημείο. Λίγη ώρα αργότερα, ο Δημήτρης τη βρίσκει σε άσχημη κατάσταση, ενώ η αστυνομία ανακαλύπτει το πτώμα του Άγγελου. Ο Δημήτρης πηγαίνει την Άννα στην ιατροδικαστική υπηρεσία όπου την εξετάζουν και παίρνουν δείγμα προκειμένου να το ταυτοποιήσουν με το γενετικό υλικό που πιθανόν θα υπάρχει στο σώμα του Άγγελου.

Εκείνη είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και ο Δημήτρης δεν φεύγει στιγμή από το πλευρό της. Την διαβεβαιώνει ότι είναι σίγουρος για την αθωότητά της. Ο Ανδρέας έρχεται στη δύσκολη θέση να την πάει για κατάθεση στο αστυνομικό τμήμα. Ο Σταύρος το μαθαίνει και γίνεται έξαλλος. Την ιδια στιγμή, ο Σπύρος είναι σίγουρος ότι ο πατέρας του σκότωσε τον Άγγελο, επειδή εκβίαζε τον Θοδωρή και το φόρτωσε στην Άννα, κάτι βέβαια που εκείνος αρνείται. Ο Σταύρος καλεί την Άννα για κατάθεση στο γραφείο του, όπως του εξηγεί όμως δεν θυμάται τίποτα. Η Άννα οδηγείται στο κρατητήριο, αλλά ο Δημήτρης δεν φεύγει στιγμή από δίπλα της. Μάλιστα, αφήνει τη θέση του εισαγγελέα και επιστρέφει στη δικηγορία για να την υπερασπιστεί.

Παγιδευμένοι: Δείτε το τελευταίο επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Μαύρο Ρόδο: Πέτρος και Βίκος «παίζουν» ξύλο για την Αγγελική!

Ελληνοτουρκικά: Μπαράζ προκλήσεων από την Τουρκία – «Τραβάει το σχοινί» ο Ερντογάν

Φλόγα και Άνεμος: Η αυλαία πέφτει