Ύστερα από το βίντεο που προβλήθηκε στη δικαστική αίθουσα στη σειρά του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι, με τον Ιάσωνα να δίνει εντολές στον Κώστα για το πώς θα παγιδεύσει τον Δημήτρη, ο νεαρός δικηγόρος ανακρίνεται. «Φοβάμαι να μιλήσω. Θα τα πω όλα αν μου εξασφαλίσετε την ακεραιότητά μου», λέει στον νέο εισαγγελέα ο οποίος τον προτρέπει να πει όσα ξέρει. Οταν παίρνει τις εγγυήσεις του, αρχίζει και λέει: «Ο πατέρας μου είναι ο Αλέκος Χατζής. Έκανα ό,τι μου ζήτησε. Με χρησιμοποίησε. Σχεδίασε τα πάντα με τον αρχηγό της μαφίας. Ηταν δικηγόρος του για 23 χρόνια. Ηθελαν να κλέψω τα αρχαία και παράλληλα να παγιδεύσω τον Δημήτρη Μαρκέτο. Ναι, εγώ τα έκανα όλα αλλά ακολουθούσα οδηγίες για να με αγαπήσει».
Ο Αλέκος μετά από αυτή την κατάθεση βρίσκεται στη φυλακή και η υπερασπιστική γραμμή του ετοιμάζεται μέσω της νέας του συνηγόρου, Αννας Ροδίτη! Η ομολογία, όμως, του Ιάσονα θα τον φέρει σε αδιέξοδο. Την ίδια στιγμή η Υβόννη, που έχει μετανιώσει για την εμπιστοσύνη που έδειξε στον Ιάσονα, έχει καταφύγει τρομαγμένη στο σπίτι της Ειρήνης.

Ο Δημήτρης με τη σειρά του βρίσκεται στην αναζήτηση της σπείρας των αρχαιοκάπηλων, μαζί με τον Ανδρέα, πλησιάζοντας αρκετά κοντά στα ίχνη τους. Αργότερα, ένα επαγγελματικό ταξίδι-αστραπή του Δημήτρη και της Αννας θα τους φέρει όλους πιο κοντά στη σύλληψη των εγκληματιών, αλλά και πιο κοντά στον κίνδυνο, καθώς ο εχθρός τους είναι εκεί έξω και παραμονεύει.

Με την εξιχνίαση της υπόθεσης με τα αρχαία, όλα φαίνονται να βαίνουν καλώς. Ο κίνδυνος, όμως, είναι εντός των τειχών και καραδοκεί. Ο Ιάσονας δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του κουβέντα και μαζί με τον συνεργό του προσπαθούν να βάλουν ένα τέλος στα όνειρα και τη ζωή του Δημήτρη. Την ίδια στιγμή, ο Κώστας παρακολουθεί τη Λίνα. Δεν θα ησυχάσει αν δεν πάρει εκδίκηση για τον θάνατο του αδελφού του, του Άκη. Για να καταφέρει να την αποσπάσει από την παρέα της βάζει φωτιά στο σχολείο. Τα παιδιά τρέχουν πανικόβλητα. Η Δανάη χάνει τη Λίνα και τότε ο Κώστας την αρπάζει και την πηγαίνει σε ένα εγκαταλειμμένο κτίριο. Την ίδια στιγμή, ο Δημήτρης αποφασί ζει να μιλήσει στον πρόεδρο της επιθεώρησης δικαστικών λειτουργών και αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου Αντώνη Καρέλλη σχετικά με τις υποψίες του για τον νέο εισαγγελέα. «Ο Αλέκος είναι αθώος. Μου είναι δύσκολο να πιστέψω ότι είναι πίσω από όλα.

Ωστόσο παραδέχτηκε την ενοχή του, υπέγραψε ψευδή ομολογία για να βρούμε τον ένοχο και προφυλακίστηκε για να μας βοηθήσει. Κάποιος άλλος είναι πίσω από τον Ιάσονα. Είναι πιθανόν να είναι ο νέος εισαγγελέας», είναι τα λόγια του. «Θα το ψάξουμε», του απαντάει εκείνος και φεύγουν μαζί για να συζητήσουν την υπόθεση. Στο αυτοκίνητο ο Δη μήτρης λαμβάνει μια κλήση. Κοι τάζει τον Καρέλλη. «Εσύ ήσουν πίσω από όλα. Εσύ ήθελες να καταστρέψεις την καριέρα μου και τη ζωή μου», του λέει. Εκείνος βγάζει όπλο και τον πάει σε μια ερημική τοποθεσία.

Παγιδευμένοι: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 12/6 spoiler: Ποιοι κερδίζουν την 3η ασυλία;

Survivor spoiler αποχώρηση 11/6: Αυτός είναι ο 2ος υποψήφιος και μονομάχος!

MasterChef: Αλλάζει η ημερομηνία μετάδοσης του τελικού-Τι έχει συμβεί