Η Λίνα και η Δανάη στη σειρά Παγιδευμένοι, γίνονται για πρώτη φορά βαποράκια και ευτυχώς δεν πέφτουν στα χέρια της αστυνομίας. Ο Γεράσιμος συνεχίζει να εκβιάζει την Κλειώ ο χρόνος που της έχει δώσει για να μάθει τι απέγινε το πτώμα του πατέρα της Άννας τελειώνει. Ο Αλέκος από την άλλη πιέζει τον Σταύρο να συντάξει την πρόταση του για το κατηγορητήριο που θα ενοχοποιεί την Άννα ενόψει της δικής της και όταν εκείνος το κάνει τον κατηγορεί ότι έχει κενά.

Μέσα σ’ αυτό το έκρυθμο κλίμα κάνει την εμφάνισή της στην εισαγγελία η Αγγελική Ρούσσου (Ιωάννα Τριανταφυλλίδου). Μία νέα όμορφη και δυναμική εισαγγελέας που θα αλλάξει τις ισορροπίες όλων ενώ θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή του Σταύρου. Παράλληλα συνεχίζονται και οι έρευνες για την αλλαγή των στοιχείων στην σήμανση με την Κάλια (Εύα Χριστοδούλου) να καλείται να δώσει εξηγήσεις για κάτι που δεν έκανε.

Επεισόδιο 41

Ο Αλέκος στήνει παγίδα στον εραστή της γυναίκας του, τον Στέλιο (Δημήτρης Γιωργάλλας) ο οποίος καταθέτει ότι ήταν αυτός που βοήθησε τον Άγγελο να το σκάσει και μπαίνει στη φυλακή. Η απληστία του Άκη τον βάζει στο στόχαστρο της μαφίας και μαζί του την πληρώνει και ο Θοδωρής. Ο Δημήτρης μην μπορώντας να πιστέψει ότι η Κάλια είναι αυτή που παραποίησε τα αποτελέσματα της σήμανσης ανακαλύπτει ένα νέο στοιχείο που θα τους οδηγεί στην αλήθεια και στην πραγματικό ένοχο.

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ LIVE CASINO ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!

Παγιδευμένοι: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ΑΝΤ1

Όλες οι ειδήσεις

 

Survivor Twitter 14/2: Ο Power Ranger Τάκης και το ζεύγος Μαριαλένα – Σάκης έκανε χαμό!

Ο Μίτσελ δεν φεύγει και ετοιμάζει δύο μεγάλες επιστροφές!

Survivor All Star: Ρε Ντάφυ, πολιτικοποιήθηκες κι εσύ με τον Άδωνι;