Οι Παγιδευμένοι στον δεύτερό τους κύκλο ξεκινάνε όχι από το σημείο της φυλάκισης της Άννας για το φόνο του Δημήτρη αλλά πολύ νωρίτερα.

Ουσιαστικά στα πρώτα επεισόδια πρόκειται να δούμε την ιστορία για το πως κατέληξε η Άννα σε αυτή τη θέση και ο Δημήτρης νεκρός. Τι έχει γίνει όμως μέχρι τότε;

Παγιδευμένοι: Η Κατερίνα νεκρή – Η Άννα στο στόχαστρο του δολοφόνου

Στα πρώτα επεισόδια βλέπουμε την Άννα με τον Δημήτρη να ζουν στιγμές χαλάρωσης και ευτυχίας μαζί παντρεμένοι. Ο Σταύρος όπως και ο Αντρέας έχουν πάρει προαγωγή. Ο Σπύρος έχει αποσυρθεί από το σώμα παρέχοντας ασφάλεια σε έναν επιχειρηματία ενώ ο Θοδωρής πιάνει δουλειά στο κυλικείο της αστυνομίας.

Όλοι μαζεύονται να γιορτάσουν τα γενέθλια της Άννας και το κλίμα είναι ευχάριστο μέχρι να σκάσει ένα ανώνυμο τηλεφώνημα βόμβα για πτώμα σε ένα πηγάδι.

Η αστυνομία πηγαίνει και βρίσκει όχι 1 αλλά 4 πτώματα όπως και ένα ζωντανό 14χρονο παιδί. Τα χειρότερα όμως έπονται. Ένα από τα πτώματα είναι και αυτό της Κατερίνας. Ο Σταύρος θα καταρρεύσει. Τα μάτια πετάνε φλόγες, το μόνο που θέλει είναι να πιαστεί ο δολοφόνος.

Η Άννα θα μπει στο στόχαστρο του δολοφόνου με απειλητικά μηνύματα να φτάνουν για να τους αφήσει το μαχαίρι που βρήκε. Εκείνη σε συνεργασία με την αστυνομία θα βάλει τον εαυτό της ως δόλωμα για να πιαστεί ο δράστης. Εκείνος όμως είναι αρκετά έξυπνος για να ξέρει τι συμβαίνει…

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Αυτό είναι το ύπουλο σχέδιο της Εύας Φαρμάκη

Ο παράδεισος των κυριών: Αυτός βοηθά τη Βικτώρια να πάρει εκδίκηση μετά την αποφυλάκιση

Viral: Ο Λιονέλ Μέσι άφησε και την Σελένα Γκόμεζ με το στόμα ανοιχτό! (vid)