Ο Δημήτρης, που έχει ήδη καταθέσει το αίτημα να επιστρέψει στην Εισαγγελία στη σειρά Παγιδευμένοι, πάει να δει τον Χατζή στο κρατητήριο, αποφασισμένος να μάθει την αλήθεια για το φάκελο που έλαβε η Άννα. Μέσα από την κουβέντα τους, βεβαιώνεται πια ότι αποστολέας ήταν ο Άγγελος και η ανησυχία του μεγαλώνει. Πίσω στο πατρικό της, η Χρύσα παίρνει τα αποτελέσματα από το τεστ πατρότητας που έκανε η Δώρα, όμως φοβάται να ανοίξει το φάκελο και κλείνεται στο δωμάτιό της.

Η Ειρήνη τηλεφωνεί στην Άννα και εκείνη τρέχει στο πατρικό της και παίρνει μαζί της τον υπολογιστή, ώστε να μελετήσει το μήνυμα του Άγγελου. Συντετριμμένη, η Χρύσα της ζητα να δει εκείνη το αποτέλεσμα του τεστ, το οποίο επιβεβαιώνει ότι πατέρας του παιδιού είναι ο Νίκος. Μέσα της, όμως, ήξερε ηδη την αλήθεια, όπως ήξερε και ότι ο γάμος τους είχε πια τελειώσει. Ξεκαθαρίζει ότι θέλει διαζύγιο, κι ενώ η Άννα στέκεται στο πλευρό της, η Ειρήνη της βάζει τις φωνές σιγουρη πως κάνει το μεγαλύτερο λάθος της ζωής της.

Ο Νίκος από τη μεριά του δε θέλει να χωρίσει και ζητά από την Άννα να τους βοηθήσει, καθώς το διαζύγιο θα διέλυε τη Λίνα. Η κατάσταση στο σπίτι είναι έκρυθμη και εκείνη προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες, ενώ στο μυαλό της στριφογυρίζει διαρκώς το μήνυμα του Άγγελου… Το παρακολουθεί προσπαθώντας να το αποκωδικοποιήσει, την ώρα που ο Αλέκος δίνει εντολή στον Μάρκο να κάνει τα πάντα για να τον βγάλει από το κελί. Πιεσμένος εκείνος καταφεύγει στην Κατερίνα, ζητώντας τη βοήθειά της. Ο Δημήτρης τους βλέπει να κουβεντιάζουν και, καταλαβαίνοντας ότι μπορεί να την πιέσει να απελευθερώσει τον Χατζή, πηγαίνει στον Σταύρο, ο οποίο, όμως δεν έχει καμία διάθεση να επέμβει. «Αν κάνει οποιοδήποτε λάθος, Θα το πληρώσει», λέει, όμως η αδελφή του θα τους διαψεύσει όλους.

Όταν ο Αλέκος εμφανίζεται μπροστά της με την αίτηση αποφυλάκισης, μελετά τα στοιχεία και διατάζει την προσωρινή του κράτηση! Η Άννα πανηγυρίζει αλλά ο Δημήτρης πνίγεται από τις αμφιβολίες για τη γυναίκα που αγαπά!

 

Παγιδευμένοι: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ΑΝΤ1

 

Όλες οι ειδήσεις

Παγιδευμένοι: Ανατροπή με Δημήτρη και Άννα-Σε ποιον ανήκει αυτό το πτώμα;

«Αν δεν έβλεπε κόκκινη ο Μπιέλ»

MasterChef: Ο Μότο μότο με την παντελονάτη συμπεριφορά θα πιάσει… πάτο πάτο!