Ο Άγγελος δραπετεύει από το νοσοκομείο στη σειρά Παγιδευμένοι και η Άννα είναι στο αυτοκίνητο μαζί του εν αγνοία του. Λίγες ώρες αργότερα όλοι θα πάρουν απρόσμενη τροπή.

Ο πραγματικός εφιάλτης τώρα αρχίζει για τη νεαρή δικηγόρο, αφού Θα ξυπνήσει σε ένα ξέφωτο τραυματισμένη και κρατώντας ένα πιστόλι. Τρομαγμένη το πετάει κάτω. Πάει να φύγει και σκοντάφτει πάνω σε κάτι. Στην αρχή δεν καταλαβαίνει. Κοιτάζει καλύτερα και συνειδητοποιεί ότι βρίσκεται μπροστά στο πτώμα του Άγγελου. Αρχίζει να τρέχει. Έξι ώρες νωρίτερα από αυτό το συμβάν όλοι στο νοσοκομείο είναι ανάστατοι με τη δραπέτευση του Αγγελου. Οι γονείς του ανακρίνο-νται από τον Σταύρο καθώς θεωρεί ότι μπορεί να έχουν ανάμειξη στη φυγή του γιου τους.

Παράλληλα ο Δημήτρης με τον Ανδρέα και αργότερα με τον Σταύρο ψάχνουν την Άννα. Κοιτάζουν τις κάμερες του νοσοκομείου. Τη βλέπουν από την κάμερα να συναντιέται στον διάδρομο με τον Άγγελο τη στιγμή που τον συνοδεύουν οι αστυνομικοί στην τουαλέτα.

Δημήτρης και Σταύρος του ζητούν να βρει όλες τις πινακίδες και τα ονόματα των κατόχων των οχημάτων που μπήκαν στο νοσοκομείο. Ο Ανδρέας τους ενημερώνει ότι το τελευταίο σήμα από το κινητό της Άννας ήταν κοντά στην κλινική.
Ο Δημήτρης θα κάνει τα πάντα για να βρει την Αννα και να τη σώσει από τα χέρια του Αγγέλου. Κάθε λεπτό είναι πολύτιμο. Το αυτοκίνητο με το οποίο το έσκασε ο δολοφόνος εντοπίζεται και δίνει εντολή να το αναζητήσουν στις κάμερες κυκλοφορίας και να το σταματήσουν. Το αυτοκίνητο έχει καταγραφεί αλλά η Αννα δεν φαίνεται να είναι μαζί του. Η αστυνομία την ψάχνει στο σπίτι της. Οι δικοί του ανησυχούν. Την ίδια ώρα η Αννα είναι σε κακή κατάσταση. Είναι σε σοκ. Βγαίνει σε ένα δρομάκι κι εκεί συναντάει ένα ζευγάρι που κάνει τζόκινγκ.

Η Άννα φεύγει σχεδόν τρέχοντας. Η αστυνομία δέχεται κλήση για μία γυναίκα σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Ο Ανδρέας είναι καθ’ οδόν με τον Σταύρο.

Ο Δημήτρης τη βρίσκει πρώτος τη ρωτάει τι έχει συμβεί αλλά εκείνη με φόβο κάνει πίσω. Δείχνει να μην επικοινωνεί και δεν τον αφήνει να την πλησιάσει.

Παγιδευμένοι: Δείτε το τελευταίο επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Η Αλέκα Κανελλίδου επιστρέφει για τον «Παράδεισο των κυριών»!

Απίστευτο: Πόσα θα γλιτώσει ο Ολυμπιακός από Βρσάλικο και Μαρσέλο!

Αυτή η νύχτα μένει: Το κουβάρι που τους δένει όλους ξετυλίγεται-Έτσι αποκαλύπτεται η αλήθεια!