Η κρυφή σχέση της Υβόννης και του Στέλιου στη σειρά Παγιδευμένοι, αρχίζει να αποκαλύπτεται. Στο μεταξύ η Άννα θα ψάξει να βρει το μυστικό του Αλέκου. Ανακαλύπτει ότι η γυναίκα στην οποία αναφέρθηκε ο Γεράσιμος, ήταν γραμματέας στο πανεπιστήμιο το οποίο σπούδασε ο Αλέκος. Εχει πεθάνει από καρκίνο. Με μια πρόφαση επισκέπτεται την κόρη του και μαθαίνει ότι ο μεγαλοδικηγόρος της πλήρωνε τα πάντα για τη Θεραπεία της.

Λέει ότι είναι πολύ καλός άνθρωπος και χωρίς εκείνον δε θα ζούσε.

Χωρίς να έχει άλλη επιλογή, η Αννα πηγαίνει στην Υβόννη για να μάθει περισσότερα. Ομως η Υβόννη τη διώχνει. Παράλληλα το μυστικό τής Κατερίνας για τη δωροδοκία στη Θεσσαλονίκη θα βγει στο φως.

Η Υβόννη μαθαίνει από την αδελφή της την Κλειώ ότι ο Στέλιος είναι στη φυλακή εξαιτίας της πλεκτάνης που του έστησε ο άντρας της, τον οποίο πλέον σιχαίνεται. Πηγαίνει και βρίσκει την Άννα και τον Δημήτρη και της εξομολογείται για τη σχέση που είχε με τη γραμματέα.

Τους λέει ότι ήταν γραμματέας στο πανεπιστήμιο και είναι ξεκάθαρο ότι την πλήρωσε. Η Άννα μένει σαστισμένη όταν πια της λέει ότι δεν είναι καν δικηγόρος γιατί το δίπλωμα είναι πλαστό μιας και δεν αποφοίτησε από τη νομική σχολή!

Πλέον είναι ζήτημα χρόνου να χώσουν τον Αλέκο για τα καλά μέσα…’Η μήπως όχι; Την ώρα που ο Δημήτρης και η Άννα πηγαίνουν στο πανεπιστήμιο να ελέγξουν την επετηρίδα, γίνεται μια μεγάλη έκρηξη. Ο Μάρκος έχει λειτουργήσει κατ’ εντολή του Αλέκου.

 

Παγιδευμένοι: Δείτε το τρέιλερ του ΑΝΤ1

 

Όλες οι ειδήσεις

Survivor Twitter 1/3: Το «υπερόπλο» Παναγιώτης προκάλεσε άφθονο γέλιo στα social

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Το κανάλι μετάδοσης του αγώνα – Ποιος περιγράφει

Σασμός: Κάνει το λάθος ο Τόλης-Ανατροπή με Νάντια και Νικηφόρο!