Η νεαρή παρέα συλλαμβάνεται και οδηγείται στην Ασφάλεια στη σειρά Παγιδευμένοι. Ο Σπύρος τρέμει μήπως το πτώμα είναι αυτό του Κοσμά.

Τα παιδιά συνεχίζουν το σχέδιο του Νώντα. Μια απρόσμενη όμως, εξέλιξη θα τους μπλέξει ανεπανόρθωτα. Ο Άκης κλέβει τα λεφτά του χωρίς να το ξέρουν οι άλλοι.

Μπαίνουν στο αυτοκίνητο και όταν η αστυνομία τούς σταματάει για έλεγχο, εκείνος επιταχύνει και αρχίζει η καταδίωξη. Τους ακινητοποιούν και στην έρευνα που γίνεται, εκτός από τα χρήματα, θα βρεθεί στο πορτμπαγκάζ… κι ένα πτώμα που μπλέκει άσχημα την παρέα των παιδιών.

Άκης, Νεφέλη, Λίνα, Δανάη και Θοδωρής οδηγούνται στην Ασφάλεια, αφήνοντας έκπληκτους τους πάντες. Ο Ανδρέας, ο Σπύρος αλλά και η Αννα με τον Δημήτρη που είναι εκεί, μένουν άναυδοι μόλις τουs βλέπουν. Η Λίνα λέει στην Αννα κλαίγοντας να μην ενημερώσει τη μητέρα της.
Η σχέση της Άννας και του Δημήτρη, δοκιμάζεται για μία ακόμα φορά. Η σύλληψη των παιδιών, όμως, δεν τους αφήνει περιθώρια για εξηγήσεις. Και οι δύο θα ριχτούν στον αγώνα για να μάθουν την αλήθεια και να τα αθωώσουν. Δημήτρης και Ανδρέας κοιτάζουν μέσα από βίντεο τους δρόμους όπου κινήθηκε το αυτοκίνητο για να εντοπίσουν σε ποιο σημείο φορτώθηκε το πτώμα, ενώ η Αννα αναλαμβάνει την υπεράσπισή τους. Ο Σπύρος είναι και πάλι σίγουρος ότι ο Θοδωρής είναι ένοχος. Εχει, όμως, κι άλλον έναν γρίφο να λύσει. Ποιανού είναι το αποτεφρωμένο πτώμα: Αυτό που τρέμει είναι μήπως είναι του Κοσμά, του πατέρα της Αννας και περιμένει με μεγάλη αγωνία την ιατροδικαστική εξέταση.

 

Παγιδευμένοι: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ΑΝΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Παγιδευμένοι: Ο Ανδρέας χαροπαλεύει -Αυτό είναι το τέλος του;

Μίμης Παπαϊωάννου: Αντίο σε έναν θρύλο

Μάρκος Σεφερλής: Αυτός είναι ο λόγος που πήγε στον ΣΚΑΪ