Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που μας περιμένουν στη σειρά Ο Παράδεισος των κυριών. Οι αποκαλύψεις που έρχονται πέφτουν σαν βόμβα στην κυριολεξία. Με πρώτη και πιο δυνατή ότι η Αμαλία είναι το μικρό κοριτσάκι που έφερε στον κόσμο η Μιράντα!
Σε προηγούμενη σκηνή είδαμε ότι η Αμαλία πήγε στο σπίτι της Μιράντας να την πάρει για να πάνε στον γιατρό, μετά τον ξυλοδαρμό της από τον Χρηστίδη. Τότε ήταν που είδε ένα σημάδι στο σώμα της Μιράντας και της είπε αμέσως ότι «αυτό το σημάδι το έχω κι εγώ»!

Και μπορεί η Μιράντα να το έκρυψε αμέσως, η αλήθεια όμως δεν θα μείνει για πάντα κρυμμένη. Αυτό το μυστικό θα βγει στο φως!

Πριν 20 χρόνια ο Χρηστίδης πήρε το κοριτσάκι που γέννησε κρυφά απ’ όλους η Μιράντα (Μαρία). Η κοπέλα δεν ήθελε με τίποτα να δώσει το μωρό της, παρότι ήταν αποτέλεσμα του βιασμού της από τον Χρηστίδη. Μάλιστα έχει προβληθεί η σκηνή όπου η Μιράντα κλαίει σπαρακτικά όταν εκείνος πάει και της το παίρνει από την αγκαλιά της. Στη συνέχεια ο Χρηστίδης παίρνει το νεογέννητο κοριτσάκι και το πάει στο ίδρυμα τηs Βικτώριας.

Η Βικτώρια συμμαχεί με τον Χρηστίδη και κρατάει το μυστικό του, κρατώντας τον από εκείνη την μέρα και μετά, συνέχεια στο χέρι. Ετσι τον χρησιμοποιεί για όλα της τα σκοτεινά σχέδια. Στο μεταξύ το κοριτσάκι το υιοθετεί ο Χριστόφορος με τη γυναίκα του, η οποία δεν μπορεί να κάνει παιδιά. Ο Χρηστίδης ωστόσο δεν γνωρίζει τι έχει απογίνει το παιδί.

Η Βικτώρια δεν του έχει πει την αλήθεια ότι η Αμαλία, η κόρη του Μπουραντά, είναι το παιδί του. Φυσικά ούτε και η Μιράντα δεν έχει καν διανοηθεί ότι μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Τη βλέπουμε συχνά να λέει ότι το παιδί της το εξαφάνισε ο Χρηστίδης και δεν θα μάθε ποτέ πού βρίσκεται, ενώ η Μιράντα όχι μόνο συναντάει συνεχώς την Αμαλία χωρίς να ξέρει ποια είναι, αλλά και ότι μάνα και κόρη Θέλουν ταν ίδιο άντρα: Τον Ντίνο.

Παράλληλα, ούτε η Αμαλία γνωρίζει ότι δεν είναι παιδί του Μπουραντά και κανονική αδελφή του Άγη. Ολα αυτά όμως σιγά-σιγά Θα αρχίσουν να βγαίνουν στο φως. Κάποιες τυχαίες συμπτώσεις, όπως αυτή με το σημάδι, θα αρχίσουν να εμφανίζονται και να συνδέουν αυτό που άλλαξε τη ζωή όλων!

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του Alpha

Όλες οι ειδήσεις

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Ανακοίνωσε το τέλος πολύ στενοχωρημένος!

Tσουνάμι αποχωρήσεων: Οκτώ παίκτες «τελειώνουν» από τον Ολυμπιακό!

Η Γη της Ελιάς: Αυτός είναι ο αδίστακτος εγκληματίας που κυνηγά ο Στάθης!