Η σειρά του ALPHA, Ο Παράδεισος των Κυριών, που συνεχίζεται να προβάλλεται για δεύτερη τηλεοπτική σεζόν, έχει καταφέρει να συνεπάρει το τηλεοπτικό κοινό τόσο με την πλοκή της και τη δράση της, όσο και το κλίμα της εποχής στην οποία διαδραματίζεται.

Το κανάλι, αν και πολύ νωρίς, έχει κατοχυρώσει μία από τις πρώτες θέσεις στον πίνακα τηλεθέασης. Όπως όμως φαίνεται, προχωρά, και μάλιστα γρήγορα, σε αναδιαρθρωτικές κινήσεις για να προλάβει την επόμενη τηλεοπτική σεζόν!

Σε ό,τι αφορά το συγκεκριμένο τηλεοπτικό σταθμό, τρεις σειρές αναμένεται να κατεβάσουν ρολά μιας και δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα.

Η  πρώτη σειρά που όλοι πλέον θα πρέπει να θεωρούν δεδομένο ότι θα ολοκληρωθεί αυτή την σεζόν είναι ο Σασμός. Άλλωστε εξ αρχής στον τίτλο που διαφήμιζε τη σειρά η οποία προβάλλεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, αναφερόταν η λέξη «Επίλογος».

Αλλά τόσο ο Παράδεισος , όσο και Το προξενιό της Ιουλίας, φαίνεται πως θα έχουν την ίδια τύχη καθώς τα νούμερα τηλεθέασης που καταγράφονται καθημερινά στα μηχανάκια της AGB δεν είναι αυτά που οραματιζόταν το κανάλι και πρέπει να αντικατασταθούν με κάτι δυνατότερο. Μάλιστα έχουν ήδη αρχίσει να ψάχνουν σεναριογράφους και αναζητούν κάτι καινούριο αν και ακουγόταν ότι θα συνεχιστούν, ειδικά ο Παράδεισος.

Πάντως, την ερχόμενη εβδομάδα, η σειρά δεν θα έχει πέντε επεισόδια αλλά τέσσερα. Ο λόγος είναι η προβολή του φιλικού ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ Ελλάδας και Ν. Ζηλανδίας.

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

 

Όλες οι ειδήσεις

Έρωτας Φυγάς: Ο Ιάσονας παίρνει το νόμο στα χέρια του-Τι έκανε τελικά η Ουρανία;

MotoGP Μαλαισία: Ο αγώνας που θα κρίνει τον πρωταθλητή

Ράδιο Αρβύλα: «Τέλος» το Βινύλιο για τον Νοέμβριο