Ο Ντίνος αποφασίζει να μιλήσει στην Αμαλία για όλα όσα έχουν συμβεί στη ζωή του τον τελευταίο καιρό στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών. Για την πλεκτάνη που έστησε η Λιζέτα με την Ειρηνούλα, που τελικά δεν ήταν παιδί του, αλλά την είχε πάρει από το βρεφοκομείο. Για το κύκλωμα των παράνομων υιοθεσιών στο βρεφοκομείο «Αγκάλη», με «εγκέφαλο» τη Βικτώρια. Παράλληλα, ο Αποστόλης δείχνει στην Όλγα το πιο σκληρό του πρόσωπο, χτυπώντας τη βάναυσα. Ο Σωτήρης υποπτεύεται ότι έγινε απόπειρα δολοφονίας εις βάρος του Χρηστίδη και ψάχνει να βρει τον ένοχο. Την ίδια ώρα, ένα τηλεφώνημα στο σπίτι των Μπουραντάδων δημιουργεί μεγάλη ταραχή στον Χριστόφορο και τη Βικτώρια, καθώς μαθαίνουν πως ο Αγης έχει αφήσει έγκυο τη Γεωργία.

Η Αμαλία προσπαθεί να πείσει τον Πάρη να μην αποκαλύψει το φρικτό μυστικό τους στον Άγη, αλλά ένα απρόοπτο «εύρημα» θα τον φέρει κοντά στην αλήθεια. Την ώρα που οι σχέσεις της οικογένειας Βασιλείου είναι πιο τεταμένες από ποτέ, η Ειρήνη, χάρη στην αποφασιστικότητά της πλησιάζει όλο και περισσότερο στην κατάκτηση του στόχου της ώστε να βοηθήσει τον Ντίνο. Συγχρόνως, οι Γιαννόπουλοι βρίσκονται ενώπιον ενός καθοριστικού διλήμματος που αναπόφευκτα θα επηρεάσει και την οικογένεια Μπουραντά. Η Γεωργία έχοντας στο πλευρό της σύσσωμη την οικογένειά της θα κρατήσει το παιδί.

Στο μεταξύ, μεγάλη ταραχή επικρατεί στην οικογένεια του Πασχάλη εξαιτίας των δυσάρεστων εξελίξεων, με την πλαστοπροσωπία. Ο φόβος να καταδικαστεί και να κλειστεί στη φυλακή είναι εμφανής, όμως ο δικηγόρος τους καθησυχάζει και οι ελπίδες δεν χάνονται.

Οι εξελίξεις με την υπόθεση του Πασχάλη έχουν φέρει μεγάλη αναστάτωση και στην Τζένη. Ταυτόχρονα, όμως, η στάση που κρατάει, φέρνει στην επιφάνεια συγκρίσεις ανάμεσα στη σχέση που έχει εκείνη με τον Πασχάλη και στη σχέση που έχει η Κούλα με τον Μεμά.

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

 

Όλες οι ειδήσεις

Survivor All Star: Ξεσάλωσε ο λαός του Twitter με Ελευθερία Ελευθερίου

To τρελό +16 του Ολυμπιακού έναντι του Παναθηναϊκού φέτος!

Ντροπή που μόνο οι Μουτσινάς, Λιάγκας, Τζίμα και Κανάκης άσκησαν κριτική για την τραγωδία στα Τέμπη μιλώντας από καρδιάς (vids)