Ο Παράδεισος των κυριών: Την παύση των γυρισμάτων ανακοίνωσαν οι ηθοποιοί της πετυχημένης δραματικής καθημερινής σειράς του ALPHA.

Μετά τους ηθοποιούς του Σασμού οι οποίοι κατεβαίνουν σε απεργία 1 & 2 Φεβρουαρίου και οι ηθοποιοί του Παράδεισου των Κυριών, θα συμμετέχουν στην 2ήμερη απεργία και στις κινητοποιήσεις που θα γίνουν, κατά του Προεδρικού Διατάγματος 85, που υποβαθμίζει τόσο τα πτυχία των Δραματικών Σχολών, όσο και τα επαγγελματικά δικαιώματα των ηθοποιών.


Να σημειώσουμε πως οι αντιδράσεις έχουν δημιουργηθεί καθώς με το εν λόγω ΠΔ όλοι οι καλλιτέχνες των παραστατικών τεχνών εξισώνονται με απόφοιτους λυκείου!

Ανακοίνωση καταπέλτης από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών

Το ΣΕΗ από την πλευρά του, με μια μακροσκελή ανακοίνωση καταγγέλλει τόσο τους χειρισμούς της προεδρίας της Δημοκρατίας για το θέμα, όσο και την ίδια την κυβέρνηση και τους κ. Βορίδη και Μητσοτάκη.

Μεταξύ άλλων αναφέρουν:

ΠΟΤΕ θα κατατεθεί η νομοθετική ρύθμιση; Σε ποια ΑΚΡΙΒΩΣ ημερομηνία; Και, το σημαντικότερο, με ΠΟΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ; Δεν θα δεχτούμε καμία λύση που να μπαλώνει απλώς τις τρύπες που άνοιξε το ΠΔ.

Είμαστε σίγουροι πως η σημερινή ανάρτηση έγινε με μόνο στόχο να κάμψει τη διαφαινόμενη ήδη μεγάλη συμμετοχή μας στην απεργία. Δεν υποχωρούμε, μέχρι τουλάχιστον να δούμε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ προτάσεις.

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας την ερχόμενη εβδομάδα με την 48ωρη απεργία την Τετάρτη 1/2 και Πέμπτη 2/2 και την μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Πέμπτη 2/2 στην πλατεία Συντάγματος.,,

Ειδήσεις τώρα

Σασμός: Στυγνός εκβιασμός Ευθύμη σε Μαθιό – Αυτός του συμπαραστέκεται

Η γη της ελιάς: Ο Αλέξης απολύει την Χρυσούλα – Χαμός με μάρτυρα φωτιά για την δολοφονία του Κίμωνα

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Η Ειρήνη αλλάζει τις ζωές Ντίνου – Μιράντας