Ο Ντίνος πλησιάζει την Αμαλία στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA, Ο Παράδεισος των Κυριών. Της λέει ότι θα την περιμένει στο πάρκο. Η Αμαλία πηγαίνει αλλά εμφανίζεται μπροστά του την ώρα που απογοητευμένος ετοιμάζεται να φύγει. Απελπισμένοι από την αδιέξοδη αγάπη τους, εκφράζουν ο ένας στον άλλο τα αισθήματά τους. Της ζητά να έρθει το βράδυ σπίτι του.

Στο μεταξύ όλοι ψάχνουν την Αμαλία και η Ειρήνη ρωτάει τη Ζηνοβία αν πιστεύει ότι είναι μαζί με τον Ντίνο. ενώ η Ζηνοβία τη σταματάει: «Καλύτερα να μην ανακατεύεσαι», της λέει αυστηρά.

Την ίδια στιγμή, η Πολυξένη ενημερώνει την Αμαλία ότι την έψαχνε ο Σίμος ο οποίος πήρε τη φωτογραφική της μηχανή και τη ρωτά πού ήταν.

Η Αμαλία πρώτα αγχώνεται και μετά γίνεται έξαλλη φωνάζοντας γιατί το έκανε αυτό και με ποιο δικαίωμα.

Μόλις επιστρέφει ο Σίμος, του μιλάει πολύ έντονα γι’ αυτό που έκανε: «Τι έγινε; Μου κάνεις έλεγχο πού πάω και τι κάνω; Και τη φωτογραφική μου μηχανή ποιος σου είπε ότι μπορείς να την πάρεις;», του φωνάζει, ενώ ο Σίμος βάζει για ακόμα μια φορά νερό στο κρασί του και προσπαθεί να την ηρεμήσει: «Απλά ανησύχησα, Αμαλία μου, αν είσαι καλά. Δεν έχω κανένα λόγο να σε ελέγξω», της εξηγεί.

Ο Σίμος έχει ακούσει την Αμαλία να μιλάει στο τηλέφωνο με τον Ντίνο και να κανονίζει να βρεθούν και τη ρωτά με ποιον μιλά κι εκείνη πανικόβλητη το κλείνει και του λέει ότι κανόνιζε με τη Γεωργία να πάει να δει τον ανιψιό της.

Αμέσως μετά του ζητάει τη διεύθυνση του φωτογραφείου που άφησε το φιλμ της φωτογραφικής της για εκτύπωση. Του λέει ότι θέλει να τις πάρει και αν τις πετάξει. Ο Σίμος της δίνει την διεύθυνση και στη συνέχεια πηγαίνει στον «Παράδεισο» όπου μαθαίνει από τη Ζηνοβία πως η Γεωργία με τον Πάρη το έσκασαν. Ετσι καταλαβαίνει πως η Αμαλία του είπε ψέματα ότι μιλούσε με τη Γεωργία.

Στο μεταξύ, η Αμαλία προσπαθεί να πάρει τις φωτογραφίες από το κατάστημα της Σταδίου πριν πάει ο Σίμος, αλλά δεν τον προλαβαίνει. Ο Σίμος τις έχει πάρει ήδη, ανοίγει τον φάκελο και βλέπει τη φωτογραφία του Ντίνου. Πληγωμένος, καταλαβαίνει ότι η γυναίκα του και ο Ντίνος έχουν σχέση, αλλά δεν θέλει να το δεχτεί.

Την ίδια ώρα, η Αμαλία λέει στον Ντίνο στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών, τι έχει συμβεί και της προτείνει να παραδεχτούν την αλήθεια.  Η Αμαλία του λέει ότι μπορεί αν θέλει να τις δει αλλά εκείνος της απαντάει πως το μόνο που θέλει είναι να του πει αν τον αγαπά. Οταν εκείνη του απαντάει θετικά, της λέει: «Δεν με νοιάζει τίποτε άλλο», ενώ στη συνέχεια της προτείνει να πάνε να ζήσουν μαζί στο εξωτερικό.

Σε λίγο όμως, η Αμαλία με τον Ντίνο βρίσκονται ξανά στο σπίτι του για να μιλήσουν. Εκεί του λέει πως αποφάσισε ότι δεν πρέπει να ξαναβρεθούν. Οταν ο Ντίνος της απαντάει πως κι εκείνος αυτό είχε αποφασίσει να της πει, η Αμαλία ξεσπάει σε κλάματα. Τότε ο Ντίνος της εκμυστηρεύεται για άλλη μια φορά τα συναισθήματά του για εκείνη, φιλιούνται με πάθος και κάνουν παθιασμένα έρωτα. Επειτα όμως η Αμαλία του ανακοινώνει πως θα φυγει στο εξωτερικό με τον Σίμο και του αφήνει ως ενθύμιο τη φωτογραφία που τον τράβηξε στο πάρκο.

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 10/4 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 4η ασυλία;

Ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο στο νοσοκομείο μετά από σοβαρό ατύχημα στο μοτοκρός

Ψυχοκόρες: Παρανοϊκή η Νέλλα- Ο Κοσμάς ζει δραματικές στιγμές-Σοκ για τη Δεσποινιώ