Η Λιζέτα στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών, συνεχίζει την τακτική της να εκβιάζει συναισθηματικά τον Ντίνο και παράλληλα περνά στο επόμενο βήμα του
σχεδίου. Ωστόσο ο ίδιος, έχοντας δίπλα του πάντα την Μιράντα, αποφασίζει να ξεσκεπάσει την πανούργα πρώην γυναίκα του. Της ζητά, λοιπόν, να κάνει μαζί με την μικρή εξετάσεις αίματος, για να βεβαιωθεί πως πράγματι είναι δικό του παιδί.

Αποφασίζει λοιπόν να της ζητήσει να κάνει μαζί με τη μικρή εξετάσεις αίματος, για να βεβαιωθεί πως πράγματι είναι δικό του παιδί. Η Λιζέτα εντωμεταξύ τηλεφωνεί σε έναν ειδικό γιατρό στην Αμερική, ο οποίος της εξηγεί πως υπάρχουν και κάποιες περιπτώσεις που το παιδί δεν ανήκει στην ίδια ομάδα αίματος με τον πατέρα του.

Τότε, ο Ντίνος ζητάει από την ίδια να κάνει εξετάσεις, για να αποδείξει πως είναι η μητέρα του παιδιού, αλλά η Λιζέτα κάνει τα αδύνατα
δυνατά για να ξεγλιστρήσει.

Από την άλλη, το σχέδιο του Αναγνώστου, ο οποίος βοήθησε τον Χρηστίδη να το σκάσει, κινδυνεύει να βγει στο φως και η Βικτώρια κάνει μια παρακινδυνευμένη επιλογή για να προστατεύσει τον εαυτό της από τον εχθρό, που νιώθει να απειλείται.

Το σχέδιο της για τον Θανάση ξεκινά να γίνεται πράξη, όμως τα εμπόδια που συναντά αναγκάζουν όσους
εμπλέκονται να πάρουν άκρως επικίνδυνες πρωτοβουλίες.

Ο διεφθαρμένος αστυνομικός δραπετεύει και μπαίνει το βράδυ στο σπίτι των Μπουραντάδων, αναζητώντας την Βικτώρια, όμως εκείνη έχει φύγει ήδη από το σπίτι.

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Survivor Twitter 7/2: Χαμός με τα νυχτοπερπατήματα Βασάλου – Μαριαλένας!

Η ατάκα πριν το Ατρόμητος-ΑΕΚ που θα άλλαζε τα πάντα

Σασμός: Τέλος η Στέλλα για τον Φαρμάκη-Αυτός είναι ο λόγος!