Ο Παράδεισος των κυριών αποτέλεσε ένα από τα δυνατά χαρτιά του Alpha τις δύο τελευταίες σεζόν. Η σειρά κάλυψε και καλύπτει με μεγάλη επιτυχία το slot των 20:00-21:00 σημειώνοντας καθημερινά μεγάλα νούμερα στην τηλεθέαση.

Για όλα όμως υπάρχει ένας τέλος. Το τέλος του «Παράδεισου» βέβαια όπως γίνεται κατανοητό δε θα είναι λόγω της άσχημης απόδοσής του αλλά λόγω ανανέωσης από την πλευρά του καναλιού. Όπως όλα δείχνουν ο Alpha θα κάνει ολική ανανέωση την επόμενη σεζόν με αρκετές σειρές μυθοπλασίας να ολοκληρώνονται το καλοκαίρι.

Το προξενιό της Ιουλίας θα ολοκληρωθεί μέσα σε μία σεζόν ενώ το μεγαλύτερο βάρος πέφτει στο τι θα γίνει με τον Σασμό. Η σειρά που σάρωσε τα πάντα 3 χρόνια τώρα μοιάζει αποδυναμωμένη τη φετινή χρονιά, ιδιαίτερα μετά την είσοδο και των ριάλιτι. Παρότι ακόμη δεν έχει απορριφθεί το σενάριο της τέταρτης σεζόν οι πιο πολλές πιθανότητες είναι με το μέρος του οριστικού φινάλε στο τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Την ίδια ώρα λοιπόν, σύμφωνα με τις πληροφορίες της RealNews, ο Παράδεισος των κυριών θα ρίξει επίσης τίτλους τέλους τον Ιούνιο που έρχεται. Η σειρά δεν αναμένεται να συνεχίζει και τρίτη σεζόν κάτι που δίνει ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα στις εξελίξεις των επόμενων επεισοδίων.

Όλες οι ειδήσεις

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Ο Δημοσθένης δεν προώθησε τις καταγγελίες για τον βιασμό

Survivor spoiler 28/1: Τότε επιστρέφει η ψήφος με τηλεφωνικές γραμμές

Αθηνά Ωνάση: Πώς είναι σήμερα και πού βρίσκεται η 40χρονη διάσημη κληρονόμος