Η συμπεριφορά της Στέλλας στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών, φέρνει τον Χριστόφορο στα όρια του. Ζητά από τη Ματούλα να μείνουν σε άλλο σπίτι με την κόρη της και προσφέρεται να αναλάβει ο ίδιος το ενοίκιο τους. Όταν το μαθαίνει η Στέλλα η αντίδραση της παίρνει απρόβλεπτες διαστάσεις. Ο Σίμος θυμωμένος και απογοητευμένος ξεσπά και κατηγορεί την Βικτώρια πως τον χρησιμοποίησε λέγοντας του ψέματα ότι ο Παπακώστας ήταν το παιδί, που τον έριξε από τις σκάλες στο ίδρυμα. Η Βικτώρια αφενός αμφιβάλει για την εγκυρότητα της πληροφορίας πως ο Φώτης ήταν ο δράστης και αφετέρου ισχυρίζεται ότι αν τελικά ισχύει αυτό, τότε και η ίδια έπεσε θύμα της ίδιας πλάνης. Ο Σίμος όμως δεν πείθεται.

Ο Πάρης δεν μπορεί να αποδείξει, όσα έμαθε από τον Χρήστο και τον πατέρα του για τον Σίμο, ώστε να τα καταγγείλει στην αστυνομία.

Ο Πάρης, πηγαίνει και βρίσκει τον Ντίνο για να του αποκαλύψει ποιος βρίσκεται πίσω από το μεγαλύτερο αίνιγμα του Παραδείσου... Ο Ντίνος, δυσκολεύεται να το πιστέψει. Ο Ρένος, αποφασίζει να θυσιάσει την ζωή του για να σώσει τον καλύτερό του φίλο.

Η Στέλλα, εμφανίζεται στο σπίτι της Αμαλίας για να της ζητήσει κάτι που θα την φέρει σε δύσκολη θέση…Ο Χρήστος, χαρούμενος, ετοιμάζεται να βγει από την φυλακή, την ίδια στιγμή που ο Αποστόλης πηγαίνει να βρει τον Πάρη για να του ανακοινώσει τα χαρμόσυνα… Οι πρώτες σκιές στην σχέση της Αμαλίας και του Σίμου αρχίζουν να διακρίνονται στον ορίζοντα…

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

 


Όλες οι ειδήσεις

Survivor 12/2 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 2η ασυλία;

Χρόνοι: MotoGP κινείται με διαφορετικό ρυθμό

Σασμός: Ο Βασίλης Μπισμπίκης θα επιστρέψει στο φινάλε της σειράς