Ο Σωτήρης Γιαμαλής στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών, δεν σταμάτησε στιγμή να κυνηγά τον διεφθαρμένο Χρηστίδη. Πολλές φορές μάλιστα έφτασε πολύ κοντά στη σύλληψή του, αλλά ο δαιμόνιος αυτός άντρας πάντα κατάφερνε να ξεφεύγει, ακόμα και βαριά τραυματισμένος. Αυτό το κυνηγητό οδηγεί τώρα τον Γιαμαλή στο σπίτι των Μπουραντάδων, όπου και εντοπίζει τον Χρηστίδη και τον πυροβολεί… Μόνο που τα πράγματα δεν είναι πια όπως παλιά… Ο Σωτήρης έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα από την αστυνομία, άρα δεν νομιμοποιείται ούτε για το κυνηγητό που συνεχίζει, ούτε φυσικά για τον πυροβολισμό. ‘Ετσι, συλλαμβάνεται και οδηγείται στη φυλακή!

Στο μεταξύ, η Γεωργία, που στην πράγματικότητα δεν συμβιβάστηκε ποτέ με την ιδέα του γάμου της με τον Δημητράκη, «ξεφεύγει» από τον πατέρα και τον αδελφό της, που τη συνοδεύουν στην εκκλησία, και το… σκάει.

Η Πιπίτσα, παρ’ όλα αυτά, αρνούμενη να δεχτεί αυτό το «σκάνδαλο», ισχυρίζεται στους καλεσμένους αλλά και στον γαμπρό ότι δεν συμβαίνει τίποτα «κακό», απλώς η κόρη της ένιωσε μια ξαφνική αδιαθεσία και χρειάστηκε να φύγει… Εκείνη όμως έχει καταφύγει στον Πάρη, σε μια ύστατη προσπάθεια να σωθεί από έναν ανεπιθύμητο γάμο…
Ο Πάρης δέχεται τη Γεωργία στο σπίτι του, τη συμπονά και την περιθάλπει, ενώ αναλαμβάνει να ενημερώσει και τους συγγενείς της, ώστε να μην ανησυχούν.’Ετσι, καταφθάνει στην εκκλησία, εκεί όμως πέφτει πάνω στην Αμαλία και τον Ντίνο, που, γνωρίζοντας από πρώτο χέρι το κακοποιητικό παρελθόν του, ανησυχούν για την ασφαλή παραμονή της νεαρής κοπέλας στο σπίτι του… ‘Ετσι, ο Πάρης, αν και έχει καλή πρόθεση, έρχεται για ακόμα μία φορά σε δύσκολη θέση. Και δεν φτάνει αυτό, καθώς υπάρχει ακόμα ένα «μέτωπο» που πρέπει να αντιμετωπίσει: ο πατέρας του, ο Αποστόλης, αποφασισμένος να φτάσει το παιχνίδι του στα άκρα, απειλεί τόσο τον ίδιο όσο και την’Ολγα με έξωση από το σπίτι, αφού έχει σκοπό να το βγάλει στο σφυρί!

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

My style Rocks: «Τέλος» από τον ΣΚΑΙ – Τι έχει συμβεί

Οι Άραβες «αρπάζουν» top όνομα του Ολυμπιακού

Αγγελική Νικολούλη: Αυτή η δημοσιογράφος θα είναι η μεγάλη της αντίπαλος